spot_img

Παραμένουν οι Vettel και Stroll στην Aston Martin

Οι Sebastian Vettel και Lance Stroll θα είναι το οδηγικό δίδυμο της Aston Martin και το 2022, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, συνεχίζοντας μαζί το ταξίδι στη νέα εποχή της Formula 1.

Ο Sebastian Vettel ήρθε στην Aston Martin το 2021 έπειτα από την αποχώρησή του από τη Ferrari και πλαισίωσε τον Lance Stroll. Η ομάδα του Silverstone, λίγα 24ωρα μετά την έναρξη των εργασιών για το νέο εργοστάσιο, ανακοίνωσε πώς ο Γερμανός θα παραμείνει μαζί με τον Lance Stroll στο δυναμικό της για το 2022.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό 

Αυτή θα είναι η 15η σεζόν του Vettel στη Formula 1. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανυπομονεί να οδηγήσει τα μονοθέσια της νέας γενιάς.

Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα μονοθέσια της νέας γενιάς στη Formula 1. Φαίνονται τόσο διαφορετικά και οι νέοι τεχνικοί κανονισμοί θα “δώσουν” μονοθέσια τα οποία μπορούν να μάχονται μεταξύ τους σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι τα τελευταία χρόνια. Οι πιο συναρπαστικοί αγώνες θα κάνουν καλό τόσο στους οδηγούς όσο και στους θεατές.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ιταλίας.

Ο team-mate του Vettel, Lance Stroll, νιώθει πως η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα μέσα στο 2021. Πιστεύει, πάντως, πως μπορεί να υπάρξει πρόοδος στο μέλλον:

Του χρόνου θα αγωνίζομαι για 6η σεζόν στη Formula 1 μαζί με τον team-mate μου Sebastian (Vettel). Μαζί ξεκινήσαμε στην Aston Martin και ανυπομονώ να συνεχίσω το ταξίδι μου στην ομάδα μαζί του την επόμενη σεζόν. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτά που θέσαμε σαν στόχο φέτος, όμως αυτό έχει ενισχύσει τη θέληση και την επιμονή μας για να πετύχουμε του χρόνου. Με το πρεστίζ και την υποστήριξη της Aston Martin, αλλά και τους καταπληκτικούς καινούργιους χορηγούς που μία ιστορική ομάδα όπως εμείς έχουμε προσελκύσει, είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε την απόδοσή μας το 2022.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Aston Martin δεν διανύει πολύ καλή σεζόν. Οι τεχνικοί κανονισμοί του 2021 δεν βόλεψαν το μονοθέσιό της, με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην 7η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ωστόσο, η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πιστεύει πως θα πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή της Formula 1.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles