spot_img

Russell: «Η Williams ταιριάζει απόλυτα στον Albon»

Ο George Russell έχει την αίσθηση πως ο Alexander Albon θα πετύχει ως αντικαταστάτης του ίδιου στη Williams το 2022.

Μετά από τρεις σεζόν με τη Williams, ο George Russell θα οδηγεί για λογαριασμό της Mercedes από την επόμενη σεζόν ως team-mate του Lewis Hamilton. Η βρετανική ομάδα επέλεξε τον Alexander Albon για αντικαταστάτη του Russell δίνοντάς του θέση στη Formula 1 μετά από μονοετή απουσία από το grid. 

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

O Russell μίλησε για τη μετεγγραφή του Albon στη Williams από τη Red Bull Racing.

Σίγουρα είπα (στη Williams) ποιος πιστεύω πως θα της ταίριαζε περισσότερο. Γνωρίζω πως ήταν ανάμεσα σε αυτόν (Albon) και τον de Vries. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν ξεκάθαρος πως όποιος και να έπαιρνε τη θέση μου θα έκανε πολύ καλή δουλειά, ενώ θα πρόσφερε διαφορετικά πράγματα. Νομίζω πως ο Alex (Albon) με την εμπειρία του κέρδισε οριακά τη θέση. Είναι φανταστικός οδηγός. Συνάντησε δυσκολίες στο πέρασμά του από τη Red Bull, όμως νομίζω πως θα επανέλθει ακόμα πιο δυνατός. Ήταν πάντα αφοσιωμένος σε ότι έκανε, επομένως πιστεύω πως η Williams του ταιριάζει απόλυτα. Θα έχει πολύ καλή απόδοση, είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ιταλίας.

Ο πρώην team-mate του Albon, Max Verstappen, πιστεύει και αυτός στις ικανότητες του νεαρού Ταϊλανδού.

Ξέρει και ο ίδιος πως έχει ταχύτητα, όπως το ξέρουμε κι εμείς, το έχει αποδείξει από την εποχή που ήταν στα καρτ. Πιθανότατα, σ’ ένα περιβάλλον με λιγότερη πίεση θα μπορέσει ν’ αποδώσει καλύτερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Alexander Albon πέρασε από τη Red Bull χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα. Στο δεύτερο πέρασμά του από τη Formula 1, θέλει να δικαιώσει τις προσδοκίες που έχουν για τον ίδιο αρκετοί άνθρωποι που τον έχουν παρακολουθήσει.

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles