spot_img

Πάρε μέρος στο πρωτάθλημα eSports Formula G (vid)

To κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα eSports για τη F1, Formula G επιστρέφει για το 2023, με έπαθλα αξίας 2.500 ευρώ και πλέον μπορείς να συμμετάσχεις από όλες τις πλατφόρμες.

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν, το πρωτάθλημα Formula G της F1aXion επιστρέφει για νέες μάχες και προκλήσεις. Ο θεσμός πραγματοποιείται στο επίσημο videogame της Formula 1, «F1 22» και καλεί ομάδες eSports, υπάρχουσες και νέες να λάβουν μέρος και να ζήσουν την πραγματική εμπειρία του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στον πλανήτη.

Το πρωτάθλημα Formula G θα διοργανωθεί στις πλατφόρμες Playstation 4/Playstation 5, PC, Xbox και οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της F1aXion στο Youtube. Φυσικά μπορείτε να δείτε τους αγώνες της πρώτης σεζόν, ώστε να πάρετε μία γεύση του τι εστί Formula G.

Οι ομάδες θα αποτελούνται από τον επικεφαλής (Team Manager), δύο επίσημους οδηγούς και έναν τουλάχιστον αναπληρωματικό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα! Η δεύτερη σεζόν του Formula G θα αποτελείται από εννέα αγώνες συνολικά και οι νικητές θα λάβουν έπαθλα αξίας 2.500 ευρώ.

Photo: F1aXion

Φυσικά η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν ομάδες. Όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει θέση, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα, είτε να δηλώσετε τη διαθεσιμότητά σας στο επίσημο κανάλι «Free Agents» στο επίσημο discord της F1aXion. Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει. Το κορυφαίο πρωτάθλημα F1 eSports της Ελλάδας σε περιμένει! Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 23:59.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα Formula G, όπως επίσης και τη φόρμα εγγραφής εδώ.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του Formula G στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles