spot_img

Perez: «Διεκδικούμε τη νίκη, θα έχουμε ωραίο αγώνα»

Ο Sergio Perez δεν ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος με τη 2η θέση που θα έχει στη σειρά εκκίνησης του GP Βελγίου, με την εκκίνηση να είναι άκρως σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα του, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Sergio Perez δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απόδοση της RB18 στην πίστα Spa-Francorchamps και έμεινε πίσω από τον Carlos Sainz στην 3η θέση της κατάταξης στις κατατακτήριες δοκιμές. Μετά την επιβολή των ποινών, ο Μεξικανός θα βρεθεί στην πρώτη σειρά εκκίνησης, έχοντας λίγα μέτρα μπροστά του τον Ισπανό οδηγό της Ferrari.

Ο Sergio Perez ρωτήθηκε, αμέσως μετά τη λήξη των κατατακτηρίων, στην καθιερωμένη συνέντευξη για τις προσδοκίες που έχει για το GP Βελγίου.

«Η 2η θέση δεν είναι η χειρότερη που μπορείς να βρίσκεσαι εδώ πέρα (GP Βελγίου), εάν καταφέρω να περάσω τον Carlos (Sainz) θα είναι διαφορετικός ο αγώνας. Θα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του δρόμου, ανυπομονώ για αύριο, νομίζω πως θα έχουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα».

Πριν το GP Βελγίου, ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Βελγίου.

Η διαδικασία των κατατακτηρίων δεν ήταν η καλύτερη που είχε ο οδηγός της Red Bull Racing, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν «καθαρές» οι κατατακτήριες για εμένα, όμως και πάλι είχα έναν αξιοπρεπή γύρο, αν αναλογιστούμε τις συνθήκες στην πίστα εκείνη την ώρα. Η κίνηση που μπορείς να συναντήσεις μπορεί να σου κοστίσει σε αυτή την πίστα, εκτός αυτού όμως ήταν καλός γύρος. Από τη δεύτερη θέση που βρισκόμαστε μπορούμε να δώσουμε τη μάχη μας».

FP3 GP Βελγίου
Photo: Redbullcontentpool.com

Ο Μεξικανός έθεσε τις προτεραιότητες που έχει για τον αγώνα της Κυριακής.

«Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μία καλή εκκίνηση και μετά να κάνουμε το δικό μας αγώνα από την αρχή. Νομίζω πως αυτό θα είναι το κλειδί για αύριο. Σίγουρα θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο Sergio Perez έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Charles Leclerc στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών, καθώς ο Μονεγάσκος θα εκκινήσει αρκετά πίσω το GP Βελγίου. Ο «Checo» αναμένεται να διεκδικήσει τη δεύτερη φετινή του νίκη και την 4η στην καριέρα του στη Formula 1 στο Spa-Francorchamps.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles