spot_img

Perez: «Εκπληκτικό comeback, οι τελευταίοι γύροι ήταν επικοί»

Ο Sergio Perez αναφέρθηκε στην επιστροφή του από τη 17η στη 2η θέση στο GP Μεγάλης Βρετανίας, ενώ έκανε κι ένα σχόλιο για τις εκπληκτικές μάχες που έδωσε με τους Leclerc και Hamilton στο τέλος.

Ο Sergio Perez βρέθηκε από την «κόλαση» στον «παράδεισο» στο GP Μεγάλης Βρετανίας, καθώς ανέκαμψε από τη 17η θέση και ολοκλήρωσε τον αγώνα στην πίστα του Silverstone στη 2η. Ο Μεξικανός εκμεταλλεύτηκε το αυτοκίνητο ασφαλείας, βάζοντας δεύτερη διαφορετική γόμα, όπως υποχρεούται και κατάφερε να περάσει τους Hamilton και Leclerc για τη 2η θέση, δίνοντας φοβερές μάχες. Το comeback του Perez έδωσε πολύτιμους πόντους στη Red Bull Racing και μετρίασε ως ένα βαθμό τις απώλειες που είχε από πλευράς Max Verstappen η αυστριακή ομάδα.

Στο πρώτο του σχόλιο μετά τη λήξη του GP Μεγάλης Βρετανίας, ο Sergio Perez δήλωσε πως δεν έχασε την ψυχραιμία του και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε στο φινάλε.

«Ήταν μία εκπληκτική επιστροφή (comeback), δεν τα παρατήσαμε και συνεχίζαμε να πιέζουμε. Έπειτα, η ευκαιρία εμφανίστηκε στο τέλος και απλά την εκμεταλλευτήκαμε. Ήταν μία καταπληκτική μάχη με τον Charles (Leclerc) πρώτα απ’ όλα, μετά με το Lewis (Hamilton), νόμιζα πως είχα τη θέση και μετά ο Lewis ήταν εκεί (στη 2η θέση). Απλά οι τελευταίοι γύροι ήταν επικοί, ήταν ωραία η μάχη μεταξύ μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά.

Ο Perez ρωτήθηκε για την επαφή που είχε με τον Charles Leclerc στη στροφή 3.

«Βασικά, απλά στριμώχτηκα εκεί πέρα, δεν είχα καθόλου χώρο, ο Charles ήταν στην εσωτερική και ο Max (Verstappen) στην εξωτερική. Τελικά, η εμπρός αεροτομή μου είχε αρκετά σοβαρή ζημιά, συνεπώς έπρεπε να μπω στα pit και να την αλλάξω, έπεσα στην τελευταία θέση και ανέκαμψα από εκεί».

Τα αποτελέσματα του χαοτικού αγώνα στο Silverstone έφεραν το Sergio Perez στους 34 πόντους μακριά από τον teammate του, Max Verstappen, στο Πρωτάθλημα οδηγών, με το Μεξικανό να διατηρεί τη 2η θέση στη βαθμολογία.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles