spot_img

Perez: «Περίμενα καιρό μια συνεργασία όπως με Red Bull»

Ο Sergio Perez δήλωσε πως περίμενε πολύ καιρό να καταφέρει να συνεργαστεί με μια κορυφαία ομάδα όπως η Red Bull.

Ο Μεξικανός ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Racing Point το 2020. Η ομάδα του Silverstone έσπασε το συμβόλαιό του και φέτος τον αντικαθιστά με τον Sebastian Vettel. Όμως, πριν αποχωρήσει από μια ομάδα που τον έσωσε μετά το 2013 και την έσωσε το 2018, κατάφερε να πάρει τη παρθενική του νίκη. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν είχε πλάνο όσον αναφορά το μέλλον του στην F1.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία ελπίδα της Red Bull να κρατήσει τους κινητήρες Honda

Η σεζόν του όμως έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά την νίκη του στο GP Σακχίρ, ήρθε το πολυπόθητο συμβόλαιο με Red Bull που τον κράτησε στην F1. Ο ίδιος ο Perez τώρα, ως οδηγός της Red Bull, μιλά για την πρώτη του εμπειρία ως «ταύρος».

Πραγματικά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να συνεργαστώ με τον Adrian και όλους τους μηχανικούς, των οποίων η τεχνογνωσία είναι σε άλλο επίπεδο. Πιστεύω μπορώ να προσφέρω πολλά με την εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα σε πολλούς τομείς. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Φυσικά ανυπομονώ να οδηγήσω το μονοθέσιο και έχω κάποιες ιδέες που θα μας φανούν χρήσιμες.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” όπου συζητάμε τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1. 

Ο Perez έκανε ντεμπούτο στην Formula 1 το 2011, με την ομάδα της Sauber. Έκτοτε συνεργάστηκε με την Force India από το 2014 και μετά, η οποία το 2019 μετονομάστηκε σε Racing Point. Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του, το περιβάλλον της Red Bull δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στο οποίο έχει βρεθεί.

Μόλις μπήκα στην ομάδα κατάλαβα αμέσως γιατί έχει υπάρξει τόσο επιτυχής. Είναι εμφανές τόσο από τις πολυάριθμες υποδομές που έχει, όσο και από το ικανότατο ανθρώπινο δυναμικό. Είναι πολύ διαφορετικά από κάθε άλλη ομάδα με την οποία έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Υπάρχει τρομερή οργάνωση και οι δομές είναι εντυπωσιακές. Αν και πλέον μπήκα σε μια καινούρια οικογένεια, νιώθω ότι έχω ήδη βρει τα πατήματά μου.

Διαβάστε επίσης: Vettel: «Δέχθηκα απόλυτα την απόφαση της Ferrari»

Με τις νέες αλλαγές στα μονοθέσια της νέας σεζόν, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα προσφέρει ο Μεξικανός στην ομάδα, δίπλα στον Max Verstappen.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Δείτε τους πρώτους αγώνες του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles