spot_img

Περισσότερα κακά μαντάτα για τον Marc Marquez

Η επιστροφή του Marc Marquez στην ενεργό δράση πιθανόν να καθυστερήσει κι άλλο, καθώς ενδέχεται ο Ισπανός να υποβληθεί και σε τρίτη χειρουργική επέμβαση.

Ο αναβάτης της Honda έσπασε άσχημα το δεξί του χέρι πριν τέσσερις μήνες, στον πρώτο αγώνα του φετινού MotoGP. Η σοβαρότητα του τραυματισμού επέβαλε την τοποθέτηση ειδικής μεταλλικής λάμας στο οστό του.

Ο Ισπανός επέστρεψε άκρως απροσδόκητα μόλις πέντε μέρες αργότερα, κάνοντας μια απόπειρα να προκριθεί για τον δεύτερο αγώνα στη Jerez. Ωστόσο, η κατάσταση του χεριού του χειροτέρεψε και ο Marquez υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση. Έτσι, η διάρκεια θεραπείας του προεκτάθηκε ακόμα περισσότερο.

Ο Marquez αρχικά σκόπευε να επιστρέψει στα τέλη της φετινής σεζόν, στο GP Πορτογαλίας. Η ομάδα της Honda διέψευσε κάθε παρεμφερές σενάριο, επιβεβαιώνοντας πως ο αναβάτης της στοχεύει σε επιστροφή μέσα στο 2021.

Διαβάστε επίσης: Ο Quartararo ζητά την M1 του 2019

Τελικά, τα πράγματα δείχνουν ακόμα χειρότερα, καθώς αναφέρεται πως το οστό στο χέρι του Marquez βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Φαίνεται πως αδυνατεί να επανέλθει πλήρως χωρίς χειρουργική παρέμβαση και υπάρχουν πολλές σκέψεις ότι ίσως καταστεί αναγκαία η τοποθέτηση σε αυτό ένα κομμάτι από άλλο οστό του σώματός του.

Σε τέτοια περίπτωση, η θεραπεία του Marquez θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’όσο προέβλεπε η ομάδα του. Αν χρειαστεί η επέμβαση που προαναφέρθηκε, ο Ισπανός θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 12 εβδομάδες, με περιορισμένα περιθώρια κίνησης του χεριού του. Έπειτα, θα μπορεί να ξεκινήσει η εκτεταμένη περίοδος φυσιοθεραπείας και αποθεραπείας του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με το ξεκίνημα του MotoGP για το 2021 να απέχει χρονικά μόλις 19 εβδομάδες, όλα δείχνουν πως ο Marquez θα έρθει αντιμέτωπος με τον χρόνο. Έπειτα, θα πρέπει να κάνει τιτάνιες προσπάθειες ώστε να επανακτήσει τον τίτλο που φέτος, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει στον Joan Mir της Suzuki.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles