spot_img

Πλησιάζει η αποκάλυψη της νέας Williams (vid)

H τελευταία ομάδα που ανακοίνωσε ημερομηνία παρουσίασης μονοθεσίου για το 2022 είναι η Williams, με την FW44 να κάνει σύντομα ντεμπούτο.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών της Formula 1, οι ομάδες ετοιμάζονται να αποκαλύψουν τα μονοθέσια νέας γενιάς. Το σπορ αλλάζει σελίδα με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του θεάματος και συνάμα τις μάχες εντός πίστας. Οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι πολύ μεγάλες και οι ομάδες ουσιαστικά ξεκίνησαν από λευκό χαρτί το σχεδιασμό τους.

Διαβάστε επίσης: Formula 1 – Πώς προετοιμάζονται οι ομάδες για τη νέα σεζόν;

Μία-μία οι ομάδες ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες που θα παρουσιάσουν τα νέα τους «όπλα» για το 2022. Η μόνη ομάδα που δεν είχε κάνει τη δική της ανακοίνωση ήταν η Williams, όμως αυτό άλλαξε με ανάρτησή της στα social media. Η ομάδα του Grove θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στις 15 Φεβρουαρίου, μία ημέρα μετά την AlphaTauri. To νέο αγωνιστικό θα έχει την ονομασία FW44, με τα αρχικά να είναι προς τιμήν του Sir Frank Williams, ιδρυτή της ομάδας που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2022.

Η βρετανική ομάδα στοχεύει να βελτιώσει τη θέση της στο πρωτάθλημα, καθώς το 2021 ολοκλήρωσε στην 8η θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών. Ο Nicholas Latifi παραμένει στην ομάδα και δίπλα του θα έχει τον βρετανικής καταγωγής Ταϊλανδό, Alex Albon, που επιστρέφει στο σπορ έπειτα από έναν χρόνο απουσίας.

Με τη δημοσίευση της Williams, όλες οι ομάδες πλέον έχουν ανακοινώσει ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου τους. Η Haas μάς έδειξε τις πρώτες φωτογραφίες της VF-22, όμως θα διαφέρει σημαντικά από το μονοθέσιο που θα κάνει δοκιμές στην Ισπανία. Αυτή την εβδομάδα περιμένουμε τις αποκαλύψεις των Red Bull Racing, Aston Martin, McLaren και AlphaTauri. Η Alfa Romeo είναι η μόνη ομάδα που θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της μετά τις πρώτες χειμερινές δοκιμές.

Μην χάσετε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με την παρουσίαση της νέας Red Bull RB18. Πατήστε εδώ για το Link.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Williams στα social media για την αποκάλυψη της FW44.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles