spot_img

Ποια θα είναι η αντίπαλος της McLaren στο Μπαχρέιν;

Ο χειμώνας είχε αναπάντεχες εξελίξεις για τη McLaren, με τον οδηγό της, Lando Norris να αποκαλύπτει ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλος τους στον εναρκτήριο αγώνα του 2022.

Η McLaren είχε ένα αρκετά δύσκολο τριήμερο κατά τις χειμερινές δοκιμές στο Μπαχρέιν και καλείται σε μικρό χρονικό διάστημα να φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Τα προβλήματα για τη βρετανική ομάδα ξεκίνησαν από νωρίς. Αρχικά, ο Daniel Ricciardo διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να χάσει εξ ολοκλήρου τις δοκιμές. Το τριήμερο πίσω από το τιμόνι της MCL36 ανέλαβε ο teammate του, Lando Norris. Οι αναποδιές όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα με το σύστημα φρένων.

Διαβάστε επίσης: F1 2022 – Οι δοκιμές του Μπαχρέιν με αριθμούς

Η McLaren ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος δοκιμών έχοντας καλύψει τους λιγότερους γύρους εντός πίστας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Norris, η απόδοσή τους δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. 

Αυτήν τη στιγμή οι τρεις μεγάλες ομάδες μάλλον είναι και οι πιο γρήγορες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι πολύ κοντά μας σε ταχύτητα, μαζί και η Haas. Έδειξαν να είναι πολύ γρήγοροι και ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο από πέρυσι και είμαι εντυπωσιασμένος με την βελτίωση που έχουν εμφανίσει εντός πίστας. Πιστεύω θα πρέπει να προετοιμαστούμε να μονομαχήσουμε σκληρά μαζί τους στις κατατακτήριες την επόμενη εβδομάδα. 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις του ΑΜΝ για το 2022.

Η Haas με τον Mick Schumacher την τελευταία μέρα των δοκιμών σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο του τριημέρου. Βέβαια οι συνθήκες εντός πίστας ήταν πιο ευνοϊκές, καθώς τους δόθηκε επιπλέον χρόνος εντός πίστας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.  

Ο Βρετανός μίλησε περαιτέρω για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην πίστα του Μπαχρέιν.  

Οι δοκιμές ήταν έτσι και έτσι για εμάς. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε όσους γύρους θα θέλαμε. Κάναμε ένα ή δυο γύρους για να κατανοήσουμε πως συμπεριφέρονται τα φρέσκα ελαστικά. Όταν όμως φθείρονται και με πολλά καύσιμα στο μονοθέσιο δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα αποδώσουν γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε δοκιμές. Γενικά σε πολλά σημεία είμαστε πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους και πρέπει να επικεντρωθούμε.

Η McLaren είδε φως στην άκρη του τούνελ χάρη στον Daniel Ricciardo. O Αυστραλός επέστρεψε αρνητικά τεστ κατά του Covid-19 και θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα του 2022. Το GP Μπαχρέιν είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 18-20 Μαρτίου και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Δείτε το GP Μπαχρέιν για το πρωτάθλημα Formula G της F1aXion.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles