spot_img

Εκτός ο Vettel με COVID-19, στη θέση του ο Hulkenberg

O Sebastian Vettel δεν θα πάρει μέρος στον εναρκτήριο αγώνα της Formula 1 για το 2022, καθώς βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

To 2022 δεν ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο για την Aston Martin. Έπειτα από μία δυναμική εμφάνιση στις χειμερινές δοκιμές, η βρετανική ομάδα έδειχνε σε μία πολύ καλή θέση για τον εναρκτήριο αγώνα του 2022. Όμως, τα άσχημα νέα ήρθαν ένα 24ωρο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: F1 2022 – Οι δοκιμές του Μπαχρέιν σε αριθμούς

Ο Sebastian Vettel βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και δεν θα πάρει μέρος στο GP Μπαχρέιν, τον εναρκτήριο αγώνα του 2022. Ο Γερμανός θα χάσει τον πρώτο του αγώνα στο σπορ λόγω της νόσου και πλέον τρέχει να προλάβει ώστε να αναρρώσει πλήρως για το GP Σαουδικής Αραβίας την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Vettel είχε μία εξαιρετική τελευταία ημέρα χειμερινών δοκιμών στο Μπαχρέιν, καθώς έκανε μεγάλα stints με πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους. Όμως, δεν θα μπορέσει να δείξει την πραγματική δυναμική της AMR22 και η ομάδα εναποθέτει τις ελπίδες της στον Lance Stroll.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών Μπαχρέιν και τις προβλέψεις του 2022.

Στη θέση του Sebastian Vettel θα αγωνιστεί ο συμπατριώτης του, Nico Hülkenberg. O Γερμανός ήταν η super-sub της Racing Point το 2020 όταν και αντικατέστησε τον Sergio Pérez για τρεις αγώνες. Ωστόσο, το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και θα οδηγήσει για πρώτη φορά τα μονοθέσια νέας γενιάς. Η προετοιμασία του είναι ελάχιστη και σίγουρα ο χρόνος του στον προσομοιωτή ήταν περιορισμένος. Αυτό σημαίνει πως δεν τον περιμένουμε να κάνει μία δυναμική εμφάνιση και έχει τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμών, ώστε να δώσει σε κατατακτήριες και αγώνα το 100% του. Με δεδομένο όμως πως δεν έχει αγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό, η ζυγαριά δεν γέρνει με το μέρος του.

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα του COVID-19 που χτυπά τη Formula 1 μέσα σε μία εβδομάδα. O Daniel Ricciardo είχε βρεθεί θετικός την τελευταία ημέρα χειμερινών δοκιμών στο Μπαχρέιν, όμως η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Αυστραλός θα πάρει κανονικά μέρος στο GP Μπαχρέιν. Για πιθανό αντικαταστάτη του είχε πληθώρα επιλογών, με τους Stoffel Vandoorne, Nyck de Vries, Colton Herta και Oscar Piastri να είναι τα επικρατέστερα ονόματα.

Το GP Μπαχρέιν είναι προγραμματισμένο για τις 18-20 Μαρτίου και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του τριημέρου εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles