spot_img

Ποινή για τον Alonso – Χάνει το βάθρο στην Τζέντα

Ο Fernando Alonso θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έναν ακόμη αγώνα για να πάρει το 100 βάθρο της καριέρας του, καθώς δέχθηκε ποινή στα τελικά αποτελέσματα του GP Σαουδικής Αραβίας. 

Μια μεγάλη ανατροπή ήρθε λίγα λεπτά μόνο μετά τον τερματισμό του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso της Aston Martin με ποινή 10 δευτερολέπτων και ο Ισπανός έχασε τη θέση στο βάθρο, αφού τα 10 δευτερόλεπτα που προστέθηκαν στο χρόνο του τον έριξαν στην 4η θέση, πίσω από τον George Russell της Mercedes.

Ο λόγος που ο Alonso έλαβε αυτήν την ποινή ήταν γιατί έκτισε λανθασμένα την ποινή των 5 δευτερολέπτων, που είχε λάβει για τη θέση που είχε πάρει στην εκκίνηση του αγώνα. Ο Ισπανός μπήκε για pit stop υπό το Αυτοκίνητο Ασφαλείας και εκεί έγινε το λάθος.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν.

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, ο γρύλος που σηκώνει το πίσω μέρος του μονοθεσίου ακούμπησε την AMR23 πριν περάσουν τα 5 δευτερόλεπτα. Έτσι, η ποινή δεν εκτίθηκε σωστά και ο Alonso δέχθηκε άλλα 5 δευτερόλεπτα και έχασε το βάθρο στην Τζέντα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles