spot_img

Πέρεζ: «Σήμερα ήμουν ο ταχύτερος, το αυτοκίνητο ασφαλείας πήγε να μου πάρει τη νίκη»

Τρομερά χαρούμενος ήταν ο Sergio Perez της Red Bull Racing, μετά τη νίκη του στον αγώνα της Formula 1 στη Σαουδική Αραβία.

Το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτός ήταν ο Sergio Perez. Ο Μεξικανός μετουσίωσε την pole position σε νίκη και επιβεβαίωσε πως στα σιρκουί πόλης είναι «μαέστρος». Για να κερδίσει έπρεπε να κρατήσει πίσω του τον teammate του, Sergio Perez, ο οποίος ανέκαμψε από τη 15η θέση, αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Perez ήταν περιχαρής για την εμφάνισή του, όμως εμφανώς καταπονημένος για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε.

«Ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενα. Το Αυτοκίνητο Ασφαλείας πήγε να μου πάρει και πάλι τη νίκη. Όμως δεν έγινε αυτή τη φορά. Μου κλέψανε τη νίκη πέρυσι. Η ομάδα σήμερα έκανε φανταστική δουλειά, δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαμε πολλά μηχανικά προβλήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς και η νίκη είναι ένας λόγος να πανηγυρίσουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν.

Ο Μεξικανός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο πρωτάθλημα, καθώς ο Verstappen έκανε τον ταχύτερο γύρο. Όμως κρατάει από την Τζέντα κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο.

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε σκληρά. Το σημαντικό ήταν πως σήμερα ήμουν το ταχύτερο μονοθέσιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό».

Για τη χαμένη θέση στην εκκίνηση από τον Fernando Alonso, πρόσθεσε.

«Έχουμε δουλειά να κάνουμε εκεί. Αλλάξαμε λίγο τις διαδικασίες και έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε για να κάνουμε καλύτερες εκκινήσεις στο μέλλον».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles