spot_img

Ποινή στον Russell – Αλλάζει το grid του GP Σιγκαπούρης

H Mercedes-AMG, προέβη σε πλήρη αλλαγή μονάδας ισχύος του George Russell και αυτό αλλάζει το grid της εκκίνησης του αγώνα της F1 στη Μαρίνα Μπέι.

Το απογοητευτικό αγωνιστικό τριήμερο του GP Σιγκαπούρης συνεχίζεται για τον Τζορτζ Ράσελ. Ο Βρετανός είχε κακές κατατακτήριες δοκιμές, μένοντας εκτός από το Q3, όντας πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον teammate του, Λιούις Χάμιλτον.

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Ράσελ ανέφερε περίεργη συμπεριφορά από τη μονάδα ισχύος του και συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Τότο Βολφ, ο κινητήρας έδινε γκάζι, ενώ ο οδηγός είχε αφήσει το πόδι του από το πεντάλ. Ως αποτέλεσμα οι μηχανικοί της γερμανικής ομάδας πραγματοποίησαν πλήρη αλλαγή στη μονάδα ισχύος του Βρετανού και ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο εξαρτημάτων που ορίζουν οι κανονισμοί. Έτσι, ο Ράσελ θα εκκινήσει το Grand Prix Σιγκαπούρης από το pit lane.

Το grid του αγώνα άλλαξε μετά την ποινή του οδηγού της Mercedes-AMG. O Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari είναι στην pole position και θα εκκινήσει από τη δεξιά μεριά της πίστας, όπου είναι η αγωνιστική γραμμή. Ο Σέρχιο Πέρεζ που είναι δίπλα του θα έχει την εσωτερική, όμως είναι άγνωστα τα επίπεδα πρόσφυσης που θα έχει η ακάθαρτη μεριά της πίστας. Ο Μαξ Φερστάπεν που εκκινεί από την 8η θέση θα έχει επίσης την εσωτερική για τη στροφή 1 και γύρω του τους Πιέρ Γκασλί της Scuderia AlphaTauri και τον Λάντο Νόρις της McLaren.

Αυτό είναι το ανανεωμένο grid για το Grand Prix Σιγκαπούρης.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles