spot_img

Πώς αντιμετωπίζει η Ferrari τις αποχωρήσεις στελεχών της;

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur, μίλησε για τις αποχωρήσεις στελεχών από τις τάξεις της ομάδας και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

Μπορεί πολλοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν αγνοώντας τη μεγάλη εικόνα όταν η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε την αποχώρηση του Mattia Binotto από το Μαρανέλο, άσχετα αν ήταν όντως παραιτήθηκε ή o Ιταλός παραιτήθηκε από την ομάδα της Formula 1.

Μπορεί η Ferrari να άλλαξε τον άνθρωπο που θα διοικούσε και δεν την εκπροσωπούσε στις πολιτικές μάχες, τοποθετώντας εκεί τον Fred Vasseur, έχασε όμως τον εξαιρετικό τεχνικό Μπινότο, που ήταν κομμάτι του οργανισμού επί 28 χρόνια. O Γάλλος μίλησε στο AutoHebdo και θέλησε να εξηγήσει την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Scuderia.

«Είναι κάτι αναπόφευκτο. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά στον Ματία και που προτιμούν να φύγουν. Αυτό δεν με ενοχλεί. Και υπάρχουν κι άλλοι που μπορεί να φοβήθηκαν για το μέλλον τους».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. 

H πιο πρόσφατη αποχώρηση είναι αυτή του David Sanchez, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στη McLaren, 10 χρόνια μετά την τελευταία του θητεία στη βρετανική ομάδα. Βέβαια δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη από τις πολλές αποχωρήσεις που θα γίνουν από τις τάξεις της Scuderia. Ωστόσο η οποιαδήποτε παραίτηση σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να γίνουν πριν το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

O Binotto που με τη σειρά του έχει υποχρεωτική άδεια δώδεκα μηνών, ακόμα ουδείς γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, με σενάρια να τον συνδέουν με την Audi.

Η Ferrari αυτό που χρειάζεται είναι σταθερότητα ώστε να κυνηγήσει το φετινό πρωτάθλημα. Όπως αφήνει να εννοηθεί η ιταλική ομάδα, υπάρχουν διαρροές μέσα από την ίδια τη Scuderia ώστε να δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο κλίμα αβεβαιότητας από τους οπαδούς και όχι μόνο.

Δείτε το Grand Prix Βραζιλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles