spot_img

Verstappen: «Ο Hamilton είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς»

Ο Max Verstappen μίλησε για την σχέση του με τον Lewis Hamilton, ενώ για μια ακόμα φορά διαβεβαίωσε πως συνεχίζει να τον σέβεται ως οδηγό παρά η σκληρή τους μάχη για τον τίτλο το 2021.

Ο τελικός του 2021 στο Grand Prix Άμπου Ντάμπι έχει μείνει στην ιστορία της Formula 1 για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Η μάχη του τίτλου κρίθηκε μέχρι «τελικής πτώσης» ανάμεσα στους Lewis Hamilton και Max Verstappen. Οι δυο οδηγοί είχαν πολύ μεγάλο κίνητρο στην μάχη αυτή. Ο Hamilton από την μια ήταν καθοδόν στον 8ο τίτλο του, ρεκόρ στην Formula 1, και ο Verstappen από την διψασμένος για την κατάκτηση του παρθενικού τίτλου της καριέρας του.

Η μάχη αυτή αν και απολαυστική για εμάς το κοινό, έφερε πάρα πολλές διαμάχες εντός και εκτός πίστας. Παρ΄ όλα αυτά, ο Ολλανδός τονίζει πως οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις.

«Τα πράγματα μεταξύ μας είναι ξεκάθαρα και δεν πιστεύω ότι η σχέση μας είναι δύσκολη. Είναι απλό με κάποια άτομα θα αναπτύξεις πιο στενές σχέσεις και αυτό έχει να κάνει με το πώς επιλέγεις να ζήσεις. Ίσως είμαστε πολύ διαφορετικοί στο κομμάτι αυτό. Σίγουρα είχαμε αυτή τη διαμάχη το 2021 αλλά σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. 

Η εικόνα για τους δυο οδηγούς είναι πάρα πολύ διαφορετική δυο χρόνια μετά. Ο Verstappen μοιάζει φέτος ασταμάτητος με τον απίστευτο ρυθμό της RB19, ενώ ο Hamilton για μια ακόμα σεζόν καλείται να απαντήσει και να δώσει λύσεις στα πολλά ερωτήματα αναφορικά με την W14 E-Performance. Ο Verstappen αναγνώρισε το οδηγικό ταλέντο και ήθος του Βρετανού.

«Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους οδηγούς και δεν το αμφισβητώ καν. Ο Lewis είναι πολύ συστηματικός και μένει πάντα σε φόρμα, αυτό είναι και το κλειδί. Αυτό δεν του είναι κάτι δύσκολο γιατί έχει πολύ ταλέντο και του βγαίνει αβίαστα. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε τις σεζόν που κατέκτησε τίτλους είναι εκπληκτικός. Έμεινε σταθερός όταν έπρεπε και αυτό έκανε όλη τη διαφορά».

Δείτε το GP Βραζιλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles