spot_img

Πόσο κοντά είναι η μάχη μεταξύ McLaren-Ferrari;

Ο Carlos Sainz μίλησε για την μάχη της Ferrari με την McLaren και δήλωσε πως είναι αδύνατο να διακρίνει ξεκάθαρα τον νικητή έχοντας ολοκληρωθεί δύο αγώνες.

Ο Ισπανός οδηγός έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ ικανοποιητικό ξεκίνημα στην σεζόν με την ιταλική ομάδα. Ήδη έχει προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα και αποκτά ολοένα και περισσότερη οικειότητα με το μονοθέσιο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 24 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Όπως τόνισε και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, η μάχη με την Βρετανική ομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στην βαθμολογία Κατασκευαστών.

Πραγματικά είναι αδύνατο να διαλέξω. Κάθε ομάδα, είτε είναι η McLaren είτε είναι Ferrari, έχει κάποια δυνατά στοιχεία και κάποιες αδυναμίες. Εκείνο που κάνει την μάχη μεταξύ μας τόσο ενδιαφέρουσα είναι το γεγονός πως η απόδοσή μας εντός πίστας είναι πλέον σε άλλο επίπεδο. Πιστεύω ο Lando βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει πλήρως την δυναμική του μονοθεσίου και αυτό φάνηκε σε όλο το αγωνιστικό τριήμερο. Στον αγώνα ήταν το διαφορετικό σετ ελαστικών που έκανε την ουσιαστική διαφορά, αλλά γενικά είμαστε πολύ κοντά. Μόλις βρεθούμε σε πίστα όπου θα έχουμε εμείς το πάνω χέρι, θα βρεθούμε μπροστά.

Δείτε το GP Ιταλίας της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Παράλληλα ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, υποστήριξε πως αν και στους δυο πρώτους αγώνες βρίσκονται πίσω από την McLaren οι αναβαθμίσεις στην SF21 έχουν πιάσει τόπο.

Είναι απλά άλλη μια απόδειξη ότι McLaren και Red Bull βρίσκονται μπροστά μας σε απόδοση κάτι δεν μας προκαλεί έκπληξη, αν σκεφτούμε πόσο μεγάλη διαφορά είχαμε πέρυσι. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας, αλλά όπως τόνισε και ο Carlos θα είναι σκληρή μάχη. Στόχος ας παραμένει η εξέλιξη του μονοθεσίου και ήδη είμαστε σε καλό δρόμο να το πετύχουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πώς αναμένετε τις δύο ομάδες στο GP Πορτογαλίας στις 2 Μαΐου; Η Ferrari ή η McLaren θα επικρατήσει στη μάχη ανάμεσα στους δύο στη τελική βαθμολογία;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles