spot_img

Που θα δείτε την ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ

Λίγες ώρες απομένουν προτού τα βλέμματα των φίλων του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στραφούν στη χώρα μας, για τη διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, που ξεκινά με μια φαντασμαγορική βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ αναμένεται να προσφέρει μοναδικές εικόνες που θα ταξιδέψουν σε όλο τον πλανήτη. Θα δώσουν όμως την ευκαιρία και σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση στις κερκίδες, να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι οδηγοί ράλλυ του κόσμου.

Από τις 19:30 η Ελλάδα θα «μεταδώσει» αυτή την εικόνα σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ.

Φυσικά, η εναρκτήρια «μάχη» με το χρονόμετρο θα προβληθεί σε LIVE μετάδοση και για το ελληνικό κοινό, με παράλληλη κάλυψη από την ΕΡΤ, καθώς και από το pop-up κανάλι της COSMOTE TV, που όπως και πέρυσι είναι αφιερωμένο στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει ραδιοφωνική κάλυψη όσων θα συμβαίνουν σε αυτήν τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του ράλλυ το επίσημο ραδιόφωνο του αγώνα, Lamia FM-1 στους 96.2, θα εκπέμπει από το Service Park της Λαμίας με τους Νίκο Τσάδαρη και Γιάννη Σταυρόπουλο.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 αρχίζει. Kαθίστε αναπαυτικά στη θέση σας, είτε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είτε στο σπίτι σας, και απολαύστε το!

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles