spot_img

Ψάχνει πολύτιμους βαθμούς στην Βαρκελώνη ο Rossi

Ο Valentino Rossi ψάχνει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα του MotoGP για να μείνει κοντά στο παιχνίδι του Τίτλου.

Ο Ιταλός είχε έναν πολύ κακό αγώνα στο GP Εμίλια-Ρομάνα, με την πτώση έχοντας κάνει καλή εκκίνηση να τον βγάζει εκτός. Αυτό είχε σοβαρές επιπτώσεις στη βαθμολογία, καθώς πλέον είναι 26 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Από αγώνα σε αγώνα, έχουμε δει τα δεδομένα να αλλάζουν, με τους διεκδικητές της νίκες να είναι πολλοί. Ο ανταγωνισμός είναι τέτοιος όπου στο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα είναι αναβάτες όπως ο Joan Mir που δεν έχουν πάρει νίκη.

Τώρα ο Rossi ταξιδεύει στην Ισπανία και το Circuit de Catalunya, μια πίστα όπου του αρέσει πολύ. Ένα καλό αποτέλεσμα θα τον κρατήσει μέσα στη διεκδίκηση, με τον ίδιο να είναι αρκετά αισιόδοξος.

 Τώρα πάμε στη Βαρκελώνη, σε μια πίστα που μου αρέσει πραγματικά πολύ. Η άσφαλτος βέβαια και οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές από το Misano. Όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό τριήμερο εκεί. Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε βαθμούς. Δεν είμαι τόσο μακριά από την 1η θέση στη βαθμολογία και το Πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό. Η φετινή σεζόν είναι τελείως τρελή και απομένουν αρκετοί αγώνες ακόμα, επομένως πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας.

Για να μπορέσει όμως ο Rossi να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι του Τίτλου πρέπει να λύσει δύο προβλήματα που έχουν άμεση σύνδεση μεταξύ τους. Το πρώτο είναι το σωστό στήσιμο της M1 που θα του δώσει τη ταχύτητα που θέλει. Δεύτερον και άκρως σημαντικό, να διεκδικήσει και να κερδίσει αγώνες.

Μπορεί να τα καταφέρει στο GP Καταλονίας;

Εάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της συντακτικής ομάδας του automotonews.gr, στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles