spot_img

«Πυρ και μανία» ο Alonso κατά του Masi

Ο Fernando Alonso, μετά από μια αρκετά απογοητευτική εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, υποστήριξε πως ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Formula 1 Michael Masi πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.

Το Σάββατο πολλοί οδηγοί είδαν τον γρήγορο γύρο τους να καταστρέφεται, όταν την ίδια στιγμή εντός πίστας βρίσκονταν αρκετά μονοθέσια εντός της αγωνιστικής γραμμής. Ειδικά προς το τέλος του Q2, όπου οι συνθήκες του οδοστρώματος είχαν βελτιωθεί, σχεδόν κανένας οδηγός δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Formula 1 – Τα πιο δραματικά φινάλε στην ιστορία

Ο οδηγός της Alpine, Fernando Alonso, δήλωσε πως θα έπρεπε να δίνονται πιο αυστηρές ποινές ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.

Δυστυχώς κανείς δεν μοιάζει να επιτηρεί αυτά τα περιστατικά. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής είναι πολύ επιεικής και όταν απλά μας αφήνουν να βγούμε στην πίστα χωρίς περιορισμούς, είναι σίγουρο πως θα γίνεται χαμός. Θα έπρεπε οι ποινές να είναι ξεκάθαρες για το τι επιτρέπεται και τι όχι και θα πρέπει να μην φοβούνται να δώσουν πιο σκληρές ποινές. 

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ισπανός έμεινε εκτός Q3, όταν στην τελευταία του προσπάθεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον γύρο το βρέθηκε πίσω από τον Daniel Ricciardo που επέστρεφε στα pits. Θα εκκινήσει στην 11η θέση της σχάρας εκκίνησης. 

Στην συνέχεια, ο 2-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν δίστασε να κάνει σκληρή κριτική γενικότερα σχετικά με τις αποφάσεις των αγωνοδικών.   

Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα σε σύγκριση με το 2018. Δεν υπάρχει καν καθορισμένο πλαίσιο με κανόνες και ποινές. Ειδικά για τις κατατακτήριες το έχω αναφέρει από τους πρώτους αγώνες της σεζόν και δεν άλλαξε κάτι. Αν και άλλαξα και εγώ προσέγγιση, δεν ήμουν ποτέ προς εξέταση από τους αγωνοδίκες, γιατί είχα πάντα άμεση ενημέρωση από την ομάδα εντός πίστας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Σήμερα κλείνει μεγάλη αυλαία της σεζόν 2021 για την Formula 1. Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος Πρωταθλητής;

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles