spot_img

Rossi: «Πίεζα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή»

O Valentino Rossi δήλωσε πως δεν σταμάτησε να πιέζει στον αγώνα της Γερμανίας, ενώ ήταν ευγνώμων που είχε το νέο πλαίσιο.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, τερμάτισε στην 5η θέση στο Sachsenring, ενώ δεν είχε ελπίδες να ανέβει στο βάθρο. Για τον ίδιο όμως, ήταν δύσκολο το γεγονός πως στο τέλος έχασε την 4η θέση από τον Vinales.

Για ένα πράγμα είμαι βέβαιος: Χωρίς το νέο πλαίσιο θα ήταν σκέτο βατερλό εδώ, όπως στην Jerez ή στην Βαρκελώνη. Μετά από ένα δύσκολο σ/κ, μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και την 5η θέση που κανονικά δεν θα με ικανοποιούσε. Στον αγώνα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και πάντα είχα κάποιον από πίσω μου. Πίεζα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν ένας από τους πιο κουραστικούς αγώνες που έχω κάνει. Ευτυχώς δεν έβρεξε και με τη νέα μοτοσυκλέτα ήμουν πιο ανταγωνιστικός. Είχα καλό ρυθμό και με μια καλύτερη θέση στο grid, θα επιχειρούσα να διεκδικήσω και το βάθρο. Κρίμα που ήμουν τελικά πίσω από τον Vinales καθώς αυτοί θα ήταν σημαντικοί βαθμοί για το πρωτάθλημα, αλλά σήμερα ήταν πιο γρήγορος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles