spot_img

Sainz: «Πίεζα σκληρά, ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα»

Ο Carlos Sainz ήταν πολύ χαρούμενος με την επίτευξη της τρίτης θέσης στην Ιταλία σε μία ημέρα που έδωσε πολύ σκληρές μάχες.

Έπειτα από την πρώτη του pole position στη φετινή σεζόν, ο Carlos Sainz κατέκτησε το πρώτο του βάθρο στο 2023. Ο Ισπανός έδωσε τρομερές μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια των 51 γύρων και τερμάτισε στην 3η θέση στα τελικά αποτελέσματα. Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον νικητή, Max Verstappen που έγραψε ιστορία, ο 29χρονος κέρδισε τις εντυπώσεις και αναδείχθηκε Driver of the Day στο Grand Prix Ιταλίας.

Μετά τον τερματισμό, ο Sainz μίλησε στον Nico Rosberg για τον αγώνα του και τις μάχες που κλήθηκε να δώσει.

«Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν θα μπορούσαν να είναι δυσκολότερα τα πράγματα. Ειλικρινά σε όλο τον αγώνα πίεζα πολύ σκληρά για να κρατήσω πίσω μου τις δύο Red Bull. Αυτό με έκανε να χρησιμοποιήσω τα πίσω ελαστικά μου πολύ στην προσπάθειά μου να μείνω μπροστά. Στο τέλος πλήρωσα το τίμημα. Έκανα ό,τι μπορούσα για να αμυνθώ και κατάφερα να τερματίσω τρίτος. Είμαι χαρούμενος αλλά ήταν δύσκολο. Πιστεύω πως πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τα ελαστικά. Είχαμε περισσότερη φθορά από τη Red Bull. Βελτιωθήκαμε πολύ όμως σε σχέση με το Ζάντβορτ. Στη Μόντσα ήμασταν η δεύτερη ταχύτερη ομάδα».

Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον teammate του, Charles Leclerc στο τέλος του αγώνα ο Ισπανός ανέφερε.

«Δώσαμε μια σκληρή μάχη, ήταν δύσκολη. Πάντα απολαμβάνω να μάχομαι με τον Charles, είναι φοβερός οδηγός όπως ο Checo και ο Max. Το διασκεδάσαμε».

Ακούστε το podcast μας για τη Formula 1 με τις τελευταίες εξελίξεις του σπορ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles