spot_img

Σπίθα ενθουσιασμού η Aston Martin για τον Vettel

Με την επίσημη παρουσίαση της νέας AMR21, ο Sebastian Vettel έκανες τις πρώτες του δηλώσεις ως οδηγός της Aston Martin και δηλώνει άκρως ενθουσιασμένος.

Ο Γερμανός πρωταθλητής επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν στην αγωνιστική δράση, με βασικό στόχο να αφήσει πίσω του τις απογοητευτικές εμφανίσεις με τη Ferrari. Η συνεργασία αυτή τα τελευταία πέντε χρόνια δεν αποδείχθηκε και τόσο καρποφόρα, ή τουλάχιστον όσο θα επιθυμούσαν και οι δυο άκρες. Τώρα, αυτή η νέα αυτή συνεργασία με την βρετανική ομάδα ευελπιστεί να του προσφέρει ένα πιο ενθαρρυντικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη αποκάλυψη της Aston Martin AMR21

Ο 34χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την νέα του ομάδα. Δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει πιο ψηλές θέσεις στο grid σε ένα ταξίδι, στο οποίο οι δυνατότητες είναι πάρα πολλές.

Στην μέχρι τώρα καριέρα μου στην F1, έχω αγωνιστεί με τέσσερις διαφορετικές ομάδες και για αρκετά χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, το ξεκίνημα αυτής της σεζόν και αυτή η νέα συνεργασία με την ομάδα μού δημιουργούν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Ως οδηγός, προσπαθώ πάντα να είμαι προσηλωμένος στον ανταγωνισμό. Αυτή η ομάδα με εντυπωσιάζει διαρκώς σχετικά με τα όσα έχουν καταφέρει χωρίς να έχουν το μεγαλύτερο των budget στο grid. Γι’ αυτό τον λόγο όταν πέρυσι με προσέγγισε ο Lawrence Stroll και ο Otmar Szafnauer και μου εξήγησαν τις προσδοκίες τους για την νέα χρονιά, είχα κάθε κίνητρο για να γίνω μέλος της ομάδας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις τελευταίες εξελίξεις και παρουσιάσεις της F1.

Η Aston Martin, ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα κάνει τη μεγάλη επιστροφή της στην F1, μετά από 61 ολόκληρα χρόνια.

Αν και δεν έχω οδηγήσει το μονοθέσιο ακόμα, έχω βρεθεί στο εργοστάσιο μαζί με όλους τους μηχανικούς. Είμαι σίγουρος πως θα πραγματοποιήσουμε μεγάλη πρόοδο φέτος. Επίσης, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Lance Stroll και μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Με τη μετακίνησή του στην ομάδα, αποκαλύφθηκε το γεγονός πως ο Γερμανός έχει αγοράσει μετοχές στην Aston Martin. Στο νέο πρότζεκτ αυτό, μπαίνει δυναμικά και εμπλέκεται πλέον με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Θα αποτελέσει τελικά η νέα αυτή συνεργασία, ένα νέο επιτυχημένο κεφάλαιο στην καριέρα του τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή; Θα καταφέρει ο Vettel με την Aston Martin ότι δεν κατάφερε με την Ferrari; Εσείς τι πιστεύετε;

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles