spot_img

Steiner: «Ο Hamilton θα είχε 8 τίτλους αν ζούσε ο Whiting»

O Guenther Steiner μίλησε για τον αμφιλεγόμενο τελικό της Formula 1 του 2021 και ανέφερε πως ο Lewis Hamilton έπρεπε να έχει 8 τίτλους αντί για 7. 

Το Grand Prix Άμπου Ντάμπι του 2021 είναι ο αγώνας που δίχασε περισσότερο από κάθε άλλο τους φίλους της Formula 1 στη σύγχρονη εποχή της. Οι λάθος χειρισμοί της Διεύθυνσης Αγώνα, όπως απέδειξε έκθεση της FIA, επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα και του πρωταθλήματος ανάμεσα στους Max Verstappen και Lewis Hamilton.

Ο αγώνας αυτός είναι ακόμη και σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, σχεδόν εβδομαδιαίο θέμα συζήτησης. Οι απόψεις σχετικά με το τι ακριβώς έγινε, ειδικά από ανθρώπους που έζησαν το φινάλε από «πρώτο χέρι» και δεν είχαν σχέση είτε με τη Red Bull Racing είτε με τη Mercedes-AMG, έχουν πάντα ενδιαφέρον.

Ο τέως επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, θα κυκλοφορήσει εντός του Οκτωβρίου το βιβλίο του, στο οποίο περιλαμβάνει την άποψή του σχετικά με τον αμφιλεγόμενο τελικό του 2021. Ο Steiner πιστεύει πως εάν στη Διεύθυνση Αγώνων ήταν ακόμη ο αείμνηστος Charlie Whiting, το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος θα ήταν διαφορετικό.

«Όπου κι αν είναι η πίστη σας (ναι, πιστεύω πως ήταν φοβερό από πλευράς θεάματος), από πλευράς κανονισμών αυτό που έγινε ήταν ένα μπάχαλο επικών διαστάσεων και ανεξάρτητα από τι αποφάσεις θα έπαιρνε ο Charlie Whiting στη θέση του Michael Masi, θα υπήρχαν λιγότερες αμφιλεγόμενες και ντροπιαστικές καταστάσεις».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Ο Steiner συνεχίζει λέγοντας:

«Ας το πούμε ως έχει. Όλοι γνωρίζουμε τι θα είχε κάνει ο Charlie. Εάν ήταν στη Διεύθυνση Αγώνα τώρα ο Hamilton θα ήταν 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του Automotonews να αναλύει τους λόγους που η Red Bull Racing δεν κυριαρχεί πλέον στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles