spot_img

Στην Aston Martin το 2021 ο Vettel;

Ο Sebastian Vettel φαίνεται να είναι σε συζητήσεις με την Aston Martin για συνεργασία στην F1 από το 2021, βάσει γερμανικών δημοσιευμάτων.

O Γερμανός μένει χωρίς τιμόνι στο τέλος του 2020, καθώς η Ferrari θα τον αντικαταστήσει με τον Carlos Sainz και ακόμα και ο ίδιος ήταν μέχρι πρότινος στο σκοτάδι όσον αναφορά το μέλλον του. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση να επιστρέψει στην Red Bull, όμως η αυστριακή ομάδα αμέσως αρνήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τώρα, η γερμανική Bild σε δημοσίευμά της συνδέει τον Vettel με την Racing Point, η οποία θα μετονομαστεί σε Aston Martin από το 2021. Η ομάδα του Silverstone έχει συμβόλαιο με τον Sergio Perez τουλάχιστον μέχρι το 2022. Ο Μεξικανός ήταν ο παράγοντας κλειδί το 2018, όταν και προκάλεσε την ένταξη της τότε Force India σε καθεστώς διαχείρισης, ώστε να μπορέσει ο Lawrence Stroll να την εξαγοράσει. Από τη μεριά του ο Lance Stroll δύσκολα θα φύγει από την ομάδα που ανήκει στον πατέρα του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Perez ενδέχεται να έχει έναν συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του, που επιτρέπει στην ομάδα να λύσει νωρίτερα τη συνεργασία τους. Όμως μια τέτοια διαδικασία πρέπει να περάσει από ειδική επιτροπή συμβολαίων.

Ο Christian Horner είχε ρίξει λάδι στη φωτιά στα πλαίσια του GP Αυστρίας ΙΙ, όταν και δήλωσε πως η μόνη επιλογή που έχει ο Vettel για να παραμείνει στην F1 είναι η Racing Point. Από την άλλη, ο επικεφαλής της Racing Point, Otmaz Szafnauer έκανε επανειλημμένες δηλώσεις πως η ομάδα του έχει συμβόλαια με οδηγούς για τα επόμενα χρόνια.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream, με την ανάλυση του GP Αυστρίας ΙΙ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles