spot_img

GP Ουγγαρίας: Το πρόγραμμα του αγώνα

Η F1 ταξιδεύει στην πίστα του Hungaroring για το GP Ουγγαρίας, το οποίο θα αποτελέσει και το τέλος του πρώτου triple-header.

Έπειτα από δύο συναρπαστικούς αγώνες στο Red Bull Ring, η δράση μεταφέρεται στη Βουδαπέστη για τον τρίτο αγώνα της χρονιάς, σε μία πίστα όπου έχουμε δει εντυπωσιακούς αγώνες τα τελευταία χρόνια. Το 2019 είχαμε την εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα στους Lewis Hamilton και Max Verstappen, με τον οδηγό της Mercedes να παίρνει τελικά τη νίκη, κάνοντας ένα επιπλέον pit-stop.

O καιρός στην Ουγγαρία κάνει λόγο για πιθανότητα βροχής μόνο την Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 28 βαθμούς την ημέρα του αγώνα. Εάν βρέξει την Παρασκευή, τότε τα δεδομένα που θα πάρουν οι ομάδες θα είναι τέτοια ώστε το Σάββατο να είναι άκρως δύσκολο να υπάρξει το κατάλληλο set-up. Βέβαια η φθορά θα παραμείνει ένα ερωτηματικό στον αγώνα.

Από τη στιγμή που η δυναμικότητα στο grid φέρνει πρώτη τη Mercedes και δεύτερη την Red Bull, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στις πίσω θέσεις. Η Ferrari θα φέρει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων και είναι το τελευταίο της στοίχημα για το αν θα καταφέρει να σώσει κάτι από τη φετινή χρονιά. Κρατήστε το ενδιαφέρον εκεί.

Πρόγραμμα GP Ουγγαρίας
Παρασκευή Free Practice 1 12:00 – 13:30
Free Practice 2 16:00 – 17:30
Σάββατο Free Practice 3 13:00 – 14:00
Qualifying 16:00 – 17:00
Κυριακή Race 16:10

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles