spot_img

Τέλος ο Budkowski από την Alpine

H Alpine ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον εκτελεστικό διευθυντή Marcin Budkowski, με τον Laurent Rossi να τον αντικαθιστά προσωρινά.

Η Alpine προχώρησε σε μια άκρως σημαντική ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα στο εσωτερικό της και την οργάνωση για το 2022. Η γαλλική ομάδα προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον εκτελεστικό διευθυντή, Marcin Budkowski, που πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Το ρόλο του θα διετελέσει προσωρινά ο Laurent Rossi, μέχρι να βρεθεί ένας μόνιμος αντικαταστάτης.

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1980s

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpine, Laurent Rossi, δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Marcin Budkowski για την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά στα αποτελέσματα της ομάδας τα τελευταία 4 χρόνια. Η ομάδα επικεντρώνεται απόλυτα στο να ετοιμάσει το μονοθέσιο για τον πρώτο αγώνα, το GP Μπαχρέιν και να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω σε απόδοση.

Δείτε την αξιολόγηση των οδηγών της Formula 1 για το 2021.

Οι δηλώσεις από την πλευρά του Marcin Budkowski είναι οι ακόλουθες:

Πραγματικά απόλαυσα το γεγονός πως ήμουν κομμάτι της ηγετικής ομάδας της Renault κι έπειτα Alpine F1 Team, δουλεύοντας μ’ ένα τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο σύνολο ανθρώπων. Θα παρακολουθώ την πρόοδο της ομάδας στις σεζόν που πρόκειται να έρθουν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πριν από λίγες ημέρες, η Aston Martin ανακοίνωσε την αποχώρηση του Otmaz Szafnauer από την ομάδα και οι φήμες τον θέλουν να γίνεται κάτοικος Γαλλίας. Ωστόσο προς ώρας δεν υπάρχει καμία σχετική επίσημη ανακοίνωση. Η εξέλιξη αυτή αφήνει “ακέφαλες” δύο ομάδες της Formula 1, με τη μία να διψά για επιτυχίες και την άλλη να θέτει σε ισχύ το μακροπρόθεσμο σχέδιο κατάκτησης της κορυφής της Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz Και την ανασκόπηση του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles