spot_img

Τέλος στο λογότυπο με το ουράνιο τόξο στην F1

Ο νέος CEO της F1, Stefano Domenicali, αναφέρθηκε στην επέκταση της πλατφόρμας #WeRaceAsOne και τις αλλαγές στο λογότυπο με το ουράνιο τόξο.

Το λογότυπο που δημιούργησε η F1 με τα χρώματα του ουράνιου τόξου που συνόδευε τις ομάδες την προηγούμενη σεζόν δεν θα συνεχιστεί για το 2021. Παρ’ όλα αυτά, ήδη γίνονται προσπάθειες εκτός από τις διαφορές στο grid να γεφυρωθούν και οι διαφορές σε κοινωνικό επίπεδο. Προγράμματα που θα υποστηρίζουν τόσο μειονότητες όσο και τις γυναικείες συμμετοχές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης: Το μονοετές του Hamilton, η απόσυρση και οι άτοπες ευχές

Ο νέος CEO της Formula 1 σε πρόσφατες δηλώσεις μίλησε για τις βλέψεις που έχουν πάνω στο θέμα τόσοι οι ίδιοι όσο και οι ομάδες.

Η πλατφόρμα που αναπτύξαμε #WeRaceAsOne με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό μας σε σημαντικά θέματα που πλήττουν την κοινωνία, ήταν αρκετά επιτυχής. Καταφέραμε να παγιώσουμε την αφοσίωσή μας για να πραγματοποιήσουμε με τη σειρά μας μια πιο ουσιαστική και θετική αλλαγή. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και όλες οι ομάδες της F1 έχουν υιοθετήσει την ίδια στάση στο θέμα. Μπορεί να έχουμε μια δέσμευση σχετικά με ζητήματα όπως η βιωσιμότητα και ποικιλομορφία εντός του αθλήματος, είναι όμως οι δράσεις μας πάνω στις οποίες θα κριθεί η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #38 με τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Σχετικά με το μηχανικό κομμάτι, η FIA στο μέλλον στοχεύει σε μια νέα γενιά υβριδικών κινητήρων προς το 2025. Απώτερος σκοπός να περιοριστεί η χρήση πλαστικού και να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων.

Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο αναφορικά με τα πλάνα μας για να κάνουμε πιο βιώσιμη την Formula 1. Αυτή την χρονιά θα έχουμε ακόμα πιο ενεργή δράση σε κάθε ένα από τους τρεις βασικούς πυλώνες της πλατφόρμας WRAO. Ξέρουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε αυτά τα θέματα και ο χώρος της F1 σκοπεύει να τις προσπάθειες αυτές για τους επόμενους μήνες και χρόνια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Είναι πλέον εμφανές πως η Formula 1 αποκτά έναν πολύπλευρο χαρακτήρα και προσπαθεί να συμβαδίσει με όσα συμβαίνουν και έξω από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού Για το 2021 τα πλάνα της FIA μοιάζουν ακόμα πιο μεγαλεπήβολα.

Δείτε το τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles