spot_img

Θετικός στον Covid-19 o Hamilton, χάνει το GP Σακχίρ

Ο Lewis Hamilton δεν θα πάρει μέρος στο GP Σακχίρ, καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19 έπειτα από σχετικό τεστ την Δευτέρα.

Ο Βρετανός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο GP Μπαχρέιν, το οποίο και κατέκτησε. Όμως, δεν θα έχει την ευκαιρία να δει από πρώτο χέρι πώς θα είναι η δεύτερη χάραξη που έχει χαρακτηριστεί «οβάλ».

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 1 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Mercedes, o Hamilton το πρωί της Δευτέρας ξύπνησε με ήπια συμπτώματα. Έπειτα, έκανε προληπτικά ένα τεστ, το οποίο επέστρεψε θετικό. Το παράδοξο είναι πως μετά τα πέρας  GP Μπαχρέιν, την Κυριακή το βράδυ έπειτα από τεστ, βρέθηκε αρνητικός.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανασκόπιση του GP Μπαχρέιν.

Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έμαθε επίσης πως ήρθε σε επαφή με άτομο που βρέθηκε επίσης θετικό μετά τον αγώνα το Μπαχρέιν. Συνολικά, ο οδηγός της Mercedes έκανε τρία τεστ μέχρι την Κυριακή και όλα ήταν αρνητικά. Ο Hamilton γίνεται ο δεύτερος οδηγός που θα χάσει αγώνα της F1, αφού έχει βρεθεί θετικός στον Covid-19. O πρώτος ήταν ο Sergio Perez, o οποίος έχασε δύο αγώνες.

Για την ώρα είναι άγνωστο το ποιος θα αντικαταστήσει τον Βρετανό στο GP Σακχίρ. Ο Stoffel Vandoorne είναι ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας για το 2020. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βαλένθια για δοκιμές με την ομάδα της Mercedes στην Formula E.

H εξέλιξη αυτή θα φέρει έναν μεγάλο πονοκέφαλο στην Mercedes, καθώς πλέον όλο το προσωπικό και οι μηχανικοί πρέπει να κάνουν το συντομότερο τεστ για Covid-19.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τα GP ΗΠΑ και Βελγίου για το eSports Πρωτάθλημα του automotonews.gr, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles