spot_img

Θετικός στoν COVID-19 ο Ricciardo

Η McLaren ανακοίνωσε πως ο οδηγός της, Daniel Ricciardo, διαγνώστηκε θετικός σε τεστ για Covid-19 και θα χάσει και την τελευταία ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν.

Ο Daniel Ricciardo ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στο απογευματινό σκέλος της Πέμπτης, στις δοκιμές της Formula 1 που διεξάγονται στην πίστα του Μπαχρέιν. Ωστόσο, ο Lando Norris κάλυψε το κενό που προέκυψε, καθώς ο Αυστραλός δεν ένιωθε καλά το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Ricciardo είχε αρνητικά τεστ για Covid την Πέμπτη, όμως την Παρασκευή το PCR τεστ που έκανε βγήκε θετικό.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στην κορυφή η Ferrari, με Sainz ταχύτερο

Αυτό σημαίνει πως ο Αυστραλός δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στις δοκιμές στην πίστα του Μπαχρέιν. Με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει αυτήν τη στιγμή στην ασιατική χώρα, ο Ricciardo θα μπορέσει να λάβει μέρος στο GP Μπαχρέιν την επόμενη εβδομάδα, αν καταφέρει ν’ αναρρώσει εγκαίρως.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της McLaren, στην οποία ξεκαθαρίζει πως ο Norris θα τρέξει εξ’ ολοκλήρου για την ομάδα στις δοκιμές:

Η McLaren Racing μπορεί να επιβεβαιώσει πως, από τη στιγμή που δεν ένιωθε καλά από την Τετάρτη στο Μπαχρέιν, ο Daniel Ricciardo είχε θετικό PCR τεστ για Covid-19. Συνεπώς, ο Daniel συνεχίζει να βρίσκεται απομονωμένος ακολουθώντας τους τοπικούς κανόνες. Με βάση αυτούς, ο Daniel θα επιστρέψει εγκαίρως για το GP Μπαχρέιν του επόμενου Σαββατοκύριακου. Ήδη έχει αρχίσει να νιώθει καλύτερα και του ευχόμαστε τα καλύτερα για ταχεία ανάρρωση. Μετά τα τελευταία γεγονότα, επιβεβαιώνουμε πως ο Lando Norris θα παραμείνει στην MCL36 για την τελευταία ημέρα του επισήμου τεστ δοκιμών στο Μπαχρέιν το Σάββατο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Daniel Ricciardo έτρεξε μία «γεμάτη» και μία μισή μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα. Έχει συμπληρώσει 212 γύρους, σε μία χρονιά που τα χιλιόμετρα δοκιμών είναι σημαντικά, λόγω των νέων τεχνικών κανονισμών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles