spot_img

Verstappen: «Πάντα ο χαμένος θα προσπαθεί να σου κλέψει τη δόξα»

Ο Max Verstappen θεωρεί ανούσιες τις προσπάθειες της Mercedes να επισκιάσουν την επικράτησή του στο Πρωτάθλημα Οδηγών και θεωρεί πως παρά την έκβαση του μεγάλου τελικού η κατάκτηση του πρώτου του τίτλου δεν ήταν τυχαία. 

Η αγωνιστική σεζόν του 2021 πήρε μια πολύ διαφορετική τροπή αυτή που ίσως αναμέναμε. Το δραματικό φινάλε στην πίστα του Άμπου Ντάμπι ακόμα παραμένει στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων. Η διαμάχη ανάμεσα σε Mercedes και Red Bull εξελίχθηκε και εκτός πίστας μετά το τέλος του αγώνα, με τις αποφάσεις του τέως Διευθυντή Αγώνα Michael Masi να δέχονται αυστηρή κριτική. 

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στην κορυφή η Ferrari, με Sainz ταχύτερο

Έκτοτε τόσο η ομάδα όσο και ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχουν υποστηρίξει στο έπακρο απόδοσή τους παρά τα όσα ακούγονται. Μάλιστα ο Verstappen δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Το Πρωτάθλημα το κατακτάς κατά την διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο στον τελευταίο αγώνα. Πιστεύω κέρδισα αυτόν τον τίτλο με την αξία μου. Οι περισσότεροι βλέπουν μόνο το τελευταίο GP στο Άμπου Ντάμπι και θεωρούν ότι ήταν καθαρά θέμα τύχης. Αν όμως όλα είχαν κυλήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν όπως πρέπει, το αποτέλεσμα θα είχε καθοριστεί για εμένα πολύ νωρίτερα. 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης και την ανάλυση της Red Bull RB18.

Η μεγάλη μάχη των δυο διεκδικητών είχε πολλές ανατροπές εντός πίστας καθώς και βαθμολογικά.  Δυο από τα πιο αξιοσημείωτα περιστατικά της σεζόν, ανάμεσα στα μονοθέσια των δυο οδηγών, ήταν στο GP Μεγάλης Βρετανίας και στο GP Ιταλίας. 

Ό,τι και να κάνουν απλά δεν με νοιάζει. Ήταν μία από τις καλύτερες και πιο τρελές σεζόν στην Formula 1. Πάντα ο χαμένος θα προσπαθεί να σου κλέψει τη δόξα, το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει για το νικητή. Το συναίσθημα είναι απλά απίστευτο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Οι ομάδες και οι οδηγοί στης Formula 1 βρίσκονται στην πίστα του Μπαχρέιν όπου πραγματοποιείται η τελευταία ημέρα δοκιμών πριν την έναρξη της σεζόν. Η Red Bull Racing παρουσίασε τα νέα sidepods στην RB18 και ευελπιστεί να παραμείνει στην κορυφή στην κατάταξη δυναμικής.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles