spot_img

Τι είπε ο Binotto στον Leclerc μετά την έξοδο στη Γαλλία;

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, αποκάλυψε τα όσα είπε στον Charles Leclerc μετά την εγκατάλειψη του τελευταίου στο GP Γαλλίας.

Η Ferrari είχε το πάνω χέρι στο πρώτο σκέλος του GP Γαλλίας, με τον Charles Leclerc να βρίσκεται στην κορυφή στην πίστα του Paul Ricard για 17 γύρους. Ωστόσο, στο 18ο ο Μονεγάσκος έχασε τον έλεγχο της F1-75 στη στροφή 11 και εγκατέλειψε για τρίτη φορά το 2022 όντας σε πρωτοπορία αγώνα της Formula 1. Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, μίλησε στο Sky Sports F1 μετά την ολοκλήρωση του GP Γαλλίας, όπου αρχικά περιέγραψε το αρχικό σκέλος του αγώνα.

«Νομίζω πως είχαμε καλή απόδοση σχετικά με τη διαχείριση ελαστικών. Πιστεύω πως είχαμε προβάδισμα απέναντι στη Red Bull, επίσης, καθώς μετά από 15 γύρους ο Charles (Leclerc) τα πήγαινε καλά και είχε κερδίσει κάποια δέκατα, για την ακρίβεια 0,3s ανά γύρο από το Max (Verstappen). Αυτός έπρεπε να κάνει pitstop πολύ νωρίς κι εμείς σίγουρα θα επεκτείναμε το δικό μας stint».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Ο επικεφαλής της Ferrari έκανε γνωστά τα όσα είπε στον Charles Leclerc αμέσως μετά την εγκατάλειψη του τελευταίου.

«Ήταν ένα μικρό λάθος, το οποίο συνέβη. Νομίζω πως αυτό που είπα στον Charles ήταν πως κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο δύσκολη, όμως νομίζω πως τα πράγματα θα γίνουν λίγο καλύτερα. Θα έχουμε περισσότερες χαρές στο μέλλον».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Mattia Binotto προσπάθησε να ερμηνεύσει το λόγο που οδήγησε στην εγκατάλειψη τον Charles Leclerc από την πρώτη θέση στο GP Γαλλίας.

«Ήταν ξεκάθαρα ένα οδηγικό λάθος. Το σχόλιό του για το γκάζι έγινε επειδή έβαλε την όπισθεν και προσπάθησε να κινηθεί προς τα πίσω από τις μπαριέρες. Χωρίς να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες, με κάποιον τρόπο ένιωσε πως η ροπή του κινητήρα δεν ανταποκρινόταν στο γκάζι, όμως δεν είχε καμία σχέση με τα λάθος του».

Ο Charles Leclerc εγκατέλειψε για τρίτη φορά από την πρώτη θέση τη φετινή σεζόν στη Formula 1. Ο Μονεγάσκος, επίσης, συνέχισε ένα ακόμα αρνητικό σερί, καθώς στο GP Γαλλίας είναι η 5η συνεχόμενη φορά το 2022 που εκκινεί από την pole position και δεν κερδίζει, με το Max Verstappen να μετρά 4 νίκες σε αυτή την περίπτωση, ενώ μία έχει ο Sergio Perez στο GP Μονακό.

Δείτε το GP Ιταλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles