spot_img

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 συνεχίζεται στην Ισπανία

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 είναι έτοιμο για τον επόμενο σταθμό του, με την εντυπωσιακή Ισπανία να υπόσχεται ακόμα ένα θρίλερ.

Το eSports Πρωτάθλημα του Automotonews.gr οδεύει προς τον τρίτο του σταθμό, λίγες ημέρες μετά το GP Μπαχρέιν. Η πίστα του Sakhir μας έδωσε μοναδικές μάχες που θα μείνουν αξέχαστες στους οδηγούς. Παράλληλα, είδαμε ένα άκρως δραματικό φινάλε και αποτελέσματα-εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης: Τεχνική Ανάλυση: Aston Martin AMR21

Τώρα η δράση μεταφέρεται την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 21:00μμ με το GP Ισπανίας στη πίστα του Circuit de Catalunya. Το σιρκουί κάνει το ντεμπούτο του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, με την Κατηγορία Pro να είναι στο τρίτο της Grand Prix. Όσο για την Κατηγορία Pro-Am, η δράση συνεχίζεται την Τετάρτη, 10 Μαρτίου με το GP Μπαχρέιν.

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Ο Αλέξανδρος Χρυσαφόπουλος προηγείται στο Πρωτάθλημα Οδηγών έπειτα από δύο αγώνες με 38 βαθμούς. Μάλιστα έχει πάρει δύο pole position και δείχνει σε τρομερή φόρμα. Στην 2η θέση τον ακολουθεί ο Βασίλης Σωτηρίου, ο νικητής του εναρκτήριου αγώνα στην Βραζιλία με 35. Στην 3η θέση έχουμε τον Μάνο Ζερβουδάκη με 26, ενώ τη πρώτη 5άδα κλείνουν οι Κώστας Αναστασάκης και Γιάννης Φιλιππής.

Στο Πρωτάθλημα Ομάδων η Red Bull έχει το προβάδισμα με 58 βαθμούς, ενώ η Haas ακολουθεί με 39 και η Alpha Tauri με 26. Η McLaren εκτοξεύθηκε στην 4η θέση με 21, ενώ η Racing Point έμεινε στους 15.

Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει ζωντανά από το κανάλι του Automotonews.gr στο youtube. Μπορείς να βρεις το κανάλι εδώ. Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τη προσπάθεια των οδηγών. Η Ισπανία είναι έτοιμη να υποδεχθεί το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Ισπανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles