spot_img

To μέλλον του Hamilton στην F1 παραμένει άγνωστο

H παραμονή ή όχι του Lewis Hamilton στη Formula 1 παραμένει άγνωστη, με το Sky Sports να φέρνει στο φως νέες πληροφορίες για το μέλλον του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Το 2021 έληξε με άδοξο τρόπο για τον Lewis Hamilton, καθώς έχασε στον τελευταίο γύρο της σεζόν, στο GP Άμπου Ντάμπι, τη νίκη και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τον Max Verstappen. Μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν, ο Βρετανός έχει μείνει μακριά από τη δημοσιότητα σε μεγάλο βαθμό, αντίθετα με τα όσα συνηθίζει γενικότερα. Εξαίρεση αποτέλεσαν η τελετή στην οποία πήρε τον τίτλο του «Sir», καθώς και ο αποχαιρετισμός της Mercedes στον Valtteri Bottas στη βάση της ομάδας στο Brackley. Παράλληλα, δεν έχει κάνει συνεντεύξεις ή αναρτήσεις στα social media, ενώ δεν ήταν παρών και στην τελετή απονομής βραβείων της FIA στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1980s

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, είχε δηλώσει λίγες μέρες μετά το φινάλε του περσινού Πρωταθλήματος πως ο Lewis Hamilton ήταν απογοητευμένος και δεν ήταν σίγουρος αν θα συνέχιζε στη Formula 1. Οι ημέρες έχουν περάσει και δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη για το μέλλον του 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, κάτι που μετέφερε και ο δημοσιογράφος του Sky Sports Craig Slater στην εκπομπή Sky Sports News:

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορώ να σας πω πως αυτό δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Απομένουν 69 ημέρες για τον πρώτο αγώνα, το GP Μπαχρέιν, και έχω ακούσει από «έγκυρες» πηγές κοντά στον Lewis πως το αν θα βρίσκεται ή όχι στο grid στον πρώτο αγώνα της σεζόν δεν είναι ξεκάθαρο σε αυτό το σημείο.

Δείτε την αξιολόγηση των οδηγών της Formula 1 για το 2021. 

Ο Lewis Hamilton, μόλις βγήκε από το μονοθέσιό του στη λήξη του GP Άμπου Ντάμπι, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο Max Verstappen. Παρ’ όλα αυτά, ο Craig Slater ισχυρίζεται πως όσο περνούσαν οι μέρες, η ήττα άρχισε να στοιχίζει περισσότερο στον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή:

Έχω συνομιλήσει με αρκετά άτομα από τότε, τα οποία έχουν έρθει σ’ επαφή μαζί του. Η πλειοψηφία αυτών μου είπε πως περιμένουν από τον Lewis να επιστρέψει και να προσπαθήσει να κερδίσει τον 8ο Παγκόσμιο Τίτλο του το 2022. Αυτό που μου εξήγησαν, όμως, ήταν πως ακόμα και αν φάνηκε πως το πήρε πιο «ελαφριά» εκείνη τη βραδιά, του στοίχισε αρκετά τις ημέρες που ακολούθησαν, με ό,τι συνέβη.

Photo: Mercedes-AMG

Η Mercedes εξέφρασε την αντίθεσή της κάνοντας επίσημη διαμαρτυρία με τη λήξη του GP Άμπου Ντάμπι. Λίγο αργότερα, η FIA υποσχέθηκε πως θα διεξάγει έρευνα για τις ενέργειες του Michael Masi, αναφορικά με το γεγονός πως δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο γύρω από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα όποια ευρήματα από την έρευνα και φαίνεται πως, σύμφωνα με τον Slater, όσο περισσότερο ισχύει αυτό, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες του Hamilton να βρεθεί και πάλι στο grid ως οδηγός:

Μου έχει μεταφερθεί ως εξής: Όσο περισσότερο διαρκεί αυτό, για όσο περισσότερο χρόνο δεν προκύπτει κάποιο αποτέλεσμα από την έρευνα και τα ευρήματα της FIA και τον τρόπο που θα διαχειριστεί την κατάσταση από εδώ και πέρα, τόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση για τον Lewis Hamilton. Και αυτό προέρχεται από μία «έγκυρη» πηγή που παρακολουθεί την κατάσταση από κοντά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton είναι ένας οδηγός που είχε πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. Η ήττα του το 2021 σίγουρα τον «ταρακούνησε», με την επιστροφή του να μην είναι δεδομένη αυτή τη στιγμή. Οι υποστηρικτές του και ο κόσμος της Formula 1 περιμένει από τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να επιστρέψει στις πίστες και να συνεχίζεται ν’ αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο, που τον χαρακτηρίζει σε όλη του την καριέρα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και την ανάλυση του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles