spot_img

Τρομερά απογοητευμένος με τον εαυτό του ο Hamilton

Ο Lewis Hamilton έριξε στον εαυτό του το φταίξιμο για την έξοδο που είχε στις κατατακτήριες του GP Αυστρίας, γνωρίζοντας πως υπήρχαν οι πιθανότητες για μία πολύ καλή επίδοση.

Ο Lewis Hamilton θα εκκινήσει τον αγώνα Sprint του GP Αυστρίας από τη 10η θέση, καθώς είχε έξοδο στη στροφή 7 στο Q3 πριν προλάβει να σημειώσει ανταγωνιστικό χρόνο. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος μετρά μόλις τρεις παρουσίες στο podium σε 10 αγώνες στη φετινή σεζόν της Formula 1, απογοητεύτηκε ιδιαίτερα με την παραπάνω εξέλιξη, καθώς ήταν πεπεισμένος πως μπορούσε να εξασφαλίσει μία θέση αρκετά ψηλότερα στην κατάταξη στη μάχη με τα χρονόμετρα στο Red Bull Ring.

Ο Lewis Hamilton δε δίστασε να αποδώσει στον ίδιο την ευθύνη για την έξοδο που είχε στο Q3.

«Είμαι απίστευτα απογοητευμένος με τον εαυτό μου, σε τελική ανάλυση. Λυπάμαι τόσο πολύ για την ομάδα, για όλους όσους δούλεψαν τόσο σκληρά για να ετοιμάσουν το μονοθέσιο, ποτέ δε μου αρέσει να το επιστρέφω με ζημιές πίσω στο γκαράζ».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας. 

Ο Βρετανός έκανε μία πρόχειρη εκτίμηση για τη θέση που θα μπορούσε να καταλάβει στις κατατακτήριες του GP Αυστρίας, ενώ δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι προκάλεσε το ατύχημά του.

«Δίναμε μάχη για την πρώτη τριάδα, έτσι νομίζω. Δεν έχω απάντηση για αυτό (το ατύχημα), απλά έχασα το πίσω μέρος στη στροφή 7, αυτό ήταν όλο. Βλέποντας την απόδοσή μας είναι ενθαρρυντικό, δεν περιμέναμε να βρισκόμαστε τόσο κοντά σήμερα (Παρασκευή), κάτι που είναι άκρως θετικό».

Ο Hamilton ελπίζει σε όσο γίνεται μεγαλύτερη ανάκαμψη στον αγώνα Sprint που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης για τον κυριακάτικο αγώνα.

«Είμαι αρκετά πίσω, δε γνωρίζω τι είναι πιθανό να καταφέρω από εκεί (10η θέση), όμως έχουμε αγώνα Sprint. Ελπίζω πως αύριο (Σάββατο) θα μπορέσω να καλύψω ένα κομμάτι του χαμένου χρόνου».

Ο Lewis Hamilton ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο GP Αυστρίας, ώστε να συνεχίσει το σερί των θετικών εμφανίσεών του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει 93 πόντους.

Δείτε το GP Κίνας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles