spot_img

Verstappen: «Αυτό δεν είναι Formula 1»

Ο Max Verstappen ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του πρώτου GP Σαουδικής Αραβίας στην ιστορία της Formula 1.

Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξε συνομιλία ανάμεσα στον Christian Horner και τον Max Verstappen στην ενδοεπικοινωνία, όπου ο επικεφαλής της Red Bull τού ανακοίνωσε το βραβείο ως ο οδηγός της ημέρας (Driver of day):

Νομίζω πως κάποιος σε στηρίζει Max, καθώς ψηφίστηκες ως ο Driver of the day. Εάν δεν είναι η FIA, όμως κάποιοι άλλοι σε στηρίζουν. Επομένως, σε αφήνω με αυτό (το σχόλιο).

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Κατάρ. 

Ο Verstappen πέρασε από τους αγωνοδίκες μετά το τέλος του αγώνα για το συμβάν στον 38ο γύρο με τον Lewis Hamilton. Έχοντας όλα τα στοιχεία, του επέβαλαν ποινή 10 δευτερολέπτων, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Διαβάστε επίσης: GP Σαουδικής Αραβίας: Νίκη Hamilton στο χάος

Η απάντηση που έδωσε ο Max Verstappen λίγο αργότερα, όταν ρεπόρτερ του F1TV τον ρώτησε για την απόδοσή του στον αγώνα ήταν:

Ευτυχώς οι θεατές έχουν καθαρό μυαλό για τους αγώνες ταχύτητας, καθώς αυτό που συνέβη σήμερα ήταν απίστευτο. Εγώ απλά προσπαθώ ν’ αγωνιστώ, όμως σήμερα ασχοληθήκαμε με τις ποινές περισσότερο από τον αγώνα. Αυτό, για εμένα δεν είναι Formula 1, όμως τουλάχιστον οι θεατές το απόλαυσαν. Εγώ τα έδωσα όλα σήμερα, όμως ξεκάθαρα δεν ήμουν αρκετά γρήγορος, άλλα είμαι και πάλι χαρούμενος με τη 2η θέση.

Ο Verstappen πλέον ισοβαθμεί με τον Lewis Hamilton στη Βαθμολογία Οδηγών, με έναν αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν της Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles