spot_img

Verstappen: «Αυτό που πετύχαμε φέτος είναι απίστευτο»

Απόλυτη κυριαρχία και φαντασμαγορικό φινάλε το Grand Prix Άμπου Ντάμπι για τον Max Verstappen, όπου σημείωσε την 15η νίκη του στο Πρωτάθλημα και δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας.

Στον τελευταίο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος ο Max Verstappen οδηγός μονοπώλησε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο ρυθμός της RB18 εντός πίστας ήταν καταιγιστικός και ασυναγώνιστος παρά την υψηλή φθορά που παρουσίαζαν τα ελαστικά. Εκκινώντας από την pole ο Verstappen άνοιξε γρήγορα την διαφορά του στην κορυφή και κράτησε την πρώτη θέση μέχρι και το πέσιμο της καρό σημαίας.

Φυσικά ο Verstappen έμεινε άκρως ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας και του ίδιου στο circuit Yas Marina καθώς και για το εκπληκτικό ρεκόρ του με 15 νίκες στο Πρωτάθλημα.

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Όλα κρίθηκαν στην φθορά των ελαστικών και πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή διαχείριση στο μεσαίο σετ ελαστικών. Μετά όταν κάναμε αλλαγή στην σκληρή γόμα έπρεπε να προσέχουμε από τον πρώτο γύρο μέχρι και τον τελευταίο. Είναι εκπληκτικό που πετυχαίνουμε μια ακόμα νίκη σε αυτή την πίστα και 15 νίκες μέσα σε μια σεζόν είναι απλά απίστευτο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #102 για τη Formula 1. 

Το αγωνιστικό πακέτο της Red Bull Racing έκανε φέτος τη σεζόν του 2-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή μια από τις πιο κυρίαρχες της καριέρας του. Ο Verstappen χωρίς αμφιβολίας βίωσε την καλύτερη του σεζόν ως οδηγός στην Formula 1. Τόνισε όμως στην συνέχεια πως το έργο της ομάδας δεν θα είναι το ίδιο εύκολο στο μέλλον.

«Είναι τρομερό και απόλαυσα πολύ την δουλειά που κάναμε μαζί με όλη την ομάδα και τα όσα πετύχαμε φέτος. Ξέρω θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την φετινή μας επίδοση, αλλά παράλληλα μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να τα πάμε καλά και του χρόνου».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles