spot_img

Verstappen: «Δεν περίμενα την pole position»

O Max Verstappen μίλησε για την πρώτη του Pole position στο 2024 και δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που πήρε.

Από εκεί όπου σταμάτησε πέρυσι, συνεχίζει φέτος ο Max Verstappen. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πήρε με σχετική άνεση την pole position στο Grand Prix Μπαχρέιν. Σημείωσε με την RB20 της Red Bull Racing χρόνο 1:29.179 και επικράτησε των Σαρλ Λεκλέρ και Τζορτζ Ράσελ που ακολούθησαν στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ήταν η 33η pole position στην καριέρα του Ολλανδού στη Formula 1. Ο ίδιος εμφανίστηκε χαρούμενος στις πρώτες δηλώσεις μετά την κατάκτηση της pole position, παραδέχτηκε όμως ότι δεν περίμενε να βρεθεί στην κορυφή.

«Ήταν διασκεδαστική η περίοδος των κατατακτήριων δοκιμών. Η πίστα είχα αρκετή πρόσφυση όμως ήταν δύσκολο χθες και σήμερα να κάνεις έναν ολόσωστο γύρο. Όσο περνούσε η ώρα στις κατατακτήριες οι χρόνοι έπεφταν λόγω της βελτίωσης της πρόσφυσης στην πίστα, όμως ήταν πιο δύσκολο να κάνεις έναν τέλειο γύρο στο Q3. Είμαι βέβαια πολύ χαρούμενος που πήρα την pole. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν και τόσο αναμενόμενο. Όμως ευτυχώς για εμάς η απόδοση του μονοθεσίου ήταν βελτιωμένη στις κατατακτήριες και έμεινα ικανοποιημένος με τη συνολική του συμπεριφορά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 


Σχετικά με το τι άλλαξε για τη Red Bull Racing από χθες μέχρι σήμερα, ο Verstappen ανέφερε.

«Χρειάστηκε να κάνουμε ορισμένες μικρο-ρυθμίσεις στο μονοθέσιο προκειμένου να βρούμε την τέλεια ισορροπία. Με το δυνατό άνεμο πάντως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό σήμερα. Κινηθήκαμε όμως προς τη σωστή κατεύθυνση σήμερα και πιέσαμε ώστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά στις κατατακτήριες δοκιμές. Νομίζω ότι και στον αγώνα οι διαφορές θα είναι μικρές. Δείχνουμε να έχουμε καλό ρυθμό στον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε καλό αγώνα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles