spot_img

Verstappen: «Είχαμε θετικό ξεκίνημα»

Ο Max Verstappen είχε μια ανάμεικτη Παρασκευή για το GP Βελγίου, έχοντας ως θετικό αποτέλεσμα την πρωτιά στα αποτελέσματα του FP2.

Μπορεί η Παρασκευή να τελείωσε με έξοδο για τον Ολλανδό, ο ίδιος όμως κρατάει τα θετικά της ημέρας. Η RB16B λειτουργεί εξαιρετικά στην πίστα του Spa-Francorchamps, ιδιαίτερα στο δεύτερο τομέα, έναντι της Mercedes W12.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Max Verstappen ήταν καλός την Παρασκευή, έχοντας το δεύτερο χρόνο στο FP1 και τον ταχύτερο χρόνο στο FP2. Αρχικά, σχολίασε την έξοδό του στο τέλος του FP2 κι έκανε ένα γενικό σχόλιο για την πρώτη μέρα του Grand Prix.

Δεν ξέρω, έχασα το πίσω μέρος, είχα υπερβολική υπερστροφή, δεν μπόρεσα να το διορθώσω και είχα επαφή με τον τοίχο. Νομίζω πως συνολικά σήμερα ήμαστε αρκετά χαρούμενοι. Είχαμε, βεβαίως, να κάνουμε μικρές βελτιώσεις από το FP1 προς το FP2, όμως συνολικά ήμαστε πολύ χαρούμενοι. Νομίζω πως σίγουρα είναι ένα θετικό ξεκίνημα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Στη συνέχεια, του έγινε ερώτηση για το στήσιμο του μονοθεσίου, αλλά και το πώς θα επηρεάσει ο καιρός τη συνέχεια του Σαββατοκύριακου:

Εγώ δεν άλλαξα κάτι αναφορικά με τις αεροτομές, αυτό σημαίνει πως ήμουν ικανοποιημένος με το αρχικό στήσιμο. Βέβαια, έχουμε να λάβουμε υπόψη μας κάποια πράγματα, ειδικά σχετικά με τον καιρό. Είναι δύσκολο να πούμε οτιδήποτε για συνθήκες βροχής, καθώς μέχρι τώρα δεν τρέξαμε υπό βροχή. Νομίζω πως οι άλλες δύο ημέρες θα είναι όπως σήμερα στις καιρικές συνθήκες. Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον αγώνας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Max Verstappen θέλει να κατακτήσει την πρώτη του pole position, αλλά και νίκη, στην πίστα του Spa, έχοντας χάσει έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος οδηγών στους δύο τελευταίους αγώνες.

Δείτε το GP Αυστρίας για το eSports Formula 3 πρωτάθλημα του iFL.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles