spot_img

Verstappen: «Είμαστε πίσω από τη Ferrari»

Ο Max Verstappen πιστεύει πως η Red Bull Racing πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να καλύψει την απόσταση που τη χωρίζει από τη Ferrari ενόψει του GP Αυστραλίας.

Οι δύο πρώτες περίοδοι ελεύθερων δοκιμών στο GP Αυστραλίας συνοδεύτηκαν από ισάριθμες πρωτιές για τους οδηγούς της Ferrari. Αρχικά, ο Carlos Sainz σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο FP1, για να τον διαδεχθεί ο Charles Leclerc στο FP2. Ο Max Verstappen, με τη σειρά του, ήταν πίσω από τον teammate του, Sergio Perez, στο πρωινό σκέλος, όμως βελτίωσε τη θέση του στο FP2, στο οποίο και κατετάγη δεύτερος.

Διαβάστε επίσης: Ταχύτερος ο Leclerc στο FP2

Ο Max Verstappen μίλησε στο Sky Sports F1 για την επίδοσή του στο FP2:

Είχα μπροστά μου ένα μονοθέσιο στον τελευταίο μου (γρήγορο) γύρο, επομένως αυτό δε με βοήθησε. Νομίζω, όμως, πως στο FP1 και στο ξεκίνημα του FP2 υστερούσαμε λίγο σε ισορροπία. Έπειτα, νομίζω στην τελευταία μου προσπάθεια, κάναμε κάποιες αλλαγές στο μονοθέσιο και το ένιωσα πολύ καλύτερο.

Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, ωστόσο, γνωρίζει πως η ομάδα του βρίσκεται πίσω από τη Ferrari αυτή τη στιγμή και ελπίζει πως θα καταφέρει να πλησιάσει σε ρυθμό την ιταλική ομάδα.

Είμαστε λίγο πίσω από τη Ferrari, νομίζω όμως πως μπορούμε να βρεθούμε λίγο πιο κοντά τους. Είναι και πάλι γρήγοροι, όμως στην προσομοίωση του αγώνα ήμασταν σταθεροί και ικανοποιητικοί, επομένως είμαι χαρούμενος για αυτό. Κάναμε σίγουρα κάποιες καλές βελτιώσεις σήμερα. Ήταν αναγκαίες, καθώς στην αρχή αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στην πίστα. Είμαστε, όμως, στη σωστή κατεύθυνση, επομένως απλά θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό κι ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες μικρές ρυθμίσεις για αύριο. Φυσικά δεν ξέρεις τι θα συμβεί το Σάββατο, όμως μέχρι τώρα φαίνεται να είναι (Ferrari) και πάλι πολύ δυνατοί. Έχουμε να κάνουμε λίγη δουλειά ακόμα, όμως είμαστε πάνω-κάτω κοντά σε αυτούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Max Verstappen θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος που προέκυψε από το GP Μπαχρέιν, καθώς βρίσκεται 20 πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο Charles Leclerc στο Πρωτάθλημα οδηγών.

Aκούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles