spot_img

Verstappen: «Φανταστική η pole, πιέζω συνεχώς στο όριο»

Περιχαρής ήταν ο Max Verstappen για την επιστροφή του στις pole position δείχνοντας σε όλους πως η Σιγκαπούρη ήταν μια παρένθεση στο 2023.

Σε εξαιρετική φόρμα με την αναβαθμισμένη RB19 ήταν δίχως αμφιβολία ο Max Verstappen στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ιαπωνίας. Ο Ολλανδός ήταν «ένα» με το μονοθέσιό του και δεν κατάφερε κανένας να τον απειλήσει στη μάχη για την pole position.

Στο τέλος της διαδικασίας, η διαφορά του από τον δεύτερο, Oscar Piastri, ήταν μισό δευτερόλεπτο, ενώ από ανταγωνιστές όπως οι οδηγοί της Mercedes-AMG, ξεπέρασε το ένα δευτερόλεπτο. Μετά το τέλος του Q3, o Verstappen μίλησε για το πώς έζησε τις κατατακτήριες δοκιμές.

«Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην πίστα. Είναι ένα εκπληκτικό τριήμερο προς ώρας. Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά. Στη Σιγκαπούρη είχαμε ένα κακό τριήμερο όμως εδώ από την προετοιμασία ένιωσα καλά. Από τον πρώτο γύρο ένιωσα φοβερά και έκανα συνεχώς μικροαλλαγές. Το να βρίσκομαι στην pole position στη Σουζούκα είναι φανταστικό».

Στόχος του Verstappen είναι να επιστρέψει στις νίκες και να φτάσει τις 13 στο φετινό πρωτάθλημα. Το ζήτημα είναι: Μπορεί κάποιος να τον κοντράρει; Η Red Bull Racing έχει την ευκαιρία αύριο στο Grand Prix να εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η εκκίνηση για το Grand Prix Ιαπωνίας είναι προγραμματισμένη για τις 8:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή, 24/9.

Δείτε τη νέα μας εκπομπή/podcast on camera για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles