spot_img

Verstappen: «Ο Alonso αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις»

Ο Πρωταθλητής του 2021, Max Verstappen, πιστεύει πως ο Fernando Alonso αξίζει να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στο άμεσο μέλλον στη Formula 1.

Ο Fernando Alonso επέστρεψε, μετά από 2 χρόνια απουσίας, στη Formula 1 με την Alpine. Μετά από τα πρώτα Grand Prix, στα οποία ο Ισπανός είχε μέτρια παρουσία, η συνέχεια ήταν όλο και καλύτερη για τον δύο-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Αρχικά, υπήρξε μία πολύ καλή εμφάνιση στο GP Ουγγαρίας, όπου τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ ο team-mate Esteban Ocon ήταν νικητής. Στο GP Κατάρ το Νοέμβριο, ο Alonso τερμάτισε στην 3η θέση, έχοντας την πρώτη του παρουσία στο βάθρο μετά το 2014. 

Διαβάστε επίσης: Ο Alonso κάνει τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε

Οι νέοι κανονισμοί δημιουργούν ελπίδες, μεταξύ άλλων, στον Fernando Alonso πως θα μπορέσει να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα το 2022. Η Alpine αποτελεί μία από τις ομάδες που έχει επικεντρωθεί από πολύ νωρίς στην εξέλιξη του νέου μονοθεσίου της. Για το ενδεχόμενο να διεκδικεί Πρωτάθλημα ο Alonso μίλησε ο Πρωταθλητής του 2021, Max Verstappen, στην ιστοσελίδα CarNext.com:

Θα ήθελα να τον δω και πάλι στις πρώτες θέσεις. Πραγματικά το αξίζει, είναι δύο-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Είναι, επίσης, πολύ ωραίο να μιλάς μαζί του και να διαπιστώνεις πώς σκέφτεται για διάφορες καταστάσεις. Έχει, επίσης, τη νοοτροπία να μην τα παρατά ποτέ και είναι πραγματικός μαχητής. Δυστυχώς, στα τελευταία χρόνια, δεν είχε τη δυνατότητα να το κάνει στις πρώτες θέσεις, καθώς δεν διέθετε το κατάλληλο μονοθέσιο. Όμως, μου αρέσει η προσέγγισή του, έχει τρομερό πάθος για το άθλημα. Έχει θέληση και το κίνητρο να βρίσκεται στην ηλικία του στη Formula 1 και να επιθυμεί να βρίσκεται για περισσότερο καιρό. Πάντα θέλει να κερδίζει, πάντα θέλει να είναι ο καλύτερος. Για ‘μένα, είναι πολύ ωραίο να το βλέπω να συμβαίνει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Max Verstappen έχει μιλήσει στη διάρκεια της σεζόν του 2021 στη Formula 1 με κολακευτικά λόγια για τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με την Alpine για το 2022, είναι όμως άγνωστο το τι θα κάνει με την καριέρα του μετά το τέλος της επόμενης σεζόν στη Formula 1.   

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και την ανασκόπηση του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles