spot_img

Verstappen: «Θα έχουμε ενδιαφέρουσα μάχη στον αγώνα»

Ο Max Verstappen έμεινε, σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος από την προσπάθειά του στις κατατακτήριες του GP Ιταλίας, ενώ ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί να παλέψει για τη νίκη στην πίστα της Monza.

Ο Max Verstappen γνώριζε εκ των προτέρων πως δε θα βρεθεί στην pole position του GP Ιταλίας, λόγω της ποινής θέσεων στη σειρά εκκίνησης που οφείλεται στη νέα Μονάδα Εσωτερικής Καύσης που διαθέτει. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, ωστόσο, προσπάθησε να «χαλάσει» το πάρτι των tifosi στις κερκίδες της πίστας στη Monza, είδε όμως τον Charles Leclerc να κινείται ταχύτερα από τον ίδιο στην τελευταία τους προσπάθεια στο Q3. Ο Ολλανδός, μετά τις ποινές όλων των οδηγών, αναμένεται να εκκινήσει από την 4η θέση το GP Ιταλίας και πιστεύει πως είναι σε θέση να πετύχει το πρώτο του podium στο «ναό της ταχύτητας», είτε βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί είτε χαμηλότερα.

Μετά τη λήξη των κατατακτηρίων, ο Max Verstappen περιέγραψε την τελευταία του προσπάθεια στην πίστα της Monza.

«Ήμουν κοντά (στο χρόνο του Leclerc), εμείς διαλέξαμε, βέβαια, λίγο παραπάνω κάθετη δύναμη (setup) εδώ πέρα και νομίζω συνολικά ο γύρος μου ίσως να μην ήταν ο καλύτερος. Πιστεύω, ωστόσο, πως αύριο (αγώνας) θα είμαστε αρκετά δυνατοί, γνωρίζοντας πως θα εκκινήσουμε λίγο πιο πίσω. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήταν καλός γύρος, έχω απολαύσει το τριήμερο μέχρι στιγμής και νομίζω πως θα έχουμε μία ενδιαφέρουσα μάχη στον αγώνα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 ρωτήθηκε για το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει την προσέγγισή του η ποινή που θα τον ρίξει μερικές θέσεις πίσω στην εκκίνηση.

«Φυσικά θα προσπαθήσω απλά να μείνω μακριά από προβλήματα στην αρχή κι έπειτα θα αγωνιστώ για να βρεθώ μπροστά».

Ο Max Verstappen έχει μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα στο Πρωτάθλημα οδηγών και θα επιχειρήσει να το διευρύνει σε μία πίστα που δεν έχει καλή παράδοση. Ως οδηγός της Formula 1, το καλύτερο αποτέλεσμά του στην πίστα της Monza είναι η 5η θέση σε 7 εμφανίσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles