spot_img

Verstappen: «Θα ήμουν αργός και με τη μαλακή γόμα»

Απογοητευμένος με το ρυθμό του στον Αγώνα Sprint ήταν ο Max Verstappen, o οποίος εστίασε στο ότι ήταν αργός και στη φθορά των ελαστικών του. 

Μία εμφάνιση μακριά από όσα μας έχει… συνηθίσει φέτος, πραγματοποίησε ο Max Verstappen στον Αγώνα Σπριντ του Ιντερλάγος, εκεί όπου κυριάρχησε o George Russell. Ο Ολλανδός εκκίνησε με τη μεσαία γόμα ελαστικών και παρότι πήρε από νωρίς την πρωτοπορία, είδε τον νεαρό Βρετανό, αλλά και τους Carlos Sainz και Lewis Hamilton – όλοι με ελαστικά μαλακής γόμας – να τον προσπερνούν με ευκολία.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Verstappen μίλησε στο Sky Sports για τον αγώνα του και εστίασε σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

«Στην αρχή ένιωθα άνετα, αλλά για κάποιο λόγο δεν λειτούργησε σωστά τίποτα σήμερα. Πιστεύω όμως πως και με τη μαλακή γόμα θα ήμουν πολύ αργός. Είχαμε ξεκάθαρα αρκετή φθορά στα ελαστικά μας. Θα κάνουμε την ανάλυσή μας, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον αγώνα. Δεν πρόκειται πάντως να είναι χειρότερα απ’ ό,τι στο σπριντ».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Όσο για τις ελπίδες του στο Grand Prix της Κυριακής, ο Verstappen δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος.

«Θα δούμε τα δεδομένα από την τηλεμετρία μας. Στην τελική όμως όταν έχεις τόση περισσότερη φθορά από μια άλλη ομάδα, δεν έχει σημασία τι ελαστικά έχεις στο μονοθέσιο. Οπότε πιστεύω πως πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό».

Παρά το γεγονός πως τερμάτισε στην 4η θέση, ο Ολλανδός θα εκκινήσει 3ος, πίσω από τους οδηγούς της Mercedes. Αυτό θα συμβεί διότι ο Sainz έχει ποινή 5 θέσεων επειδή οι μηχανικοί της Ferrari άλλαξαν κινητήρα στο μονοθέσιο του Ισπανού.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles