spot_img

Verstappen: «Το μονοθέσιο ήταν σε ράγες»

Ο Max Verstappen ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόδοση της RB18 στις κατατακτήριες του GP Ισπανίας.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Max Verstappen, ήταν το μεγάλο φαβορί στις κατατακτήριες του GP Ισπανίας, έχοντας δείξει τη δυναμική του στις ελεύθερες δοκιμές, καθώς σημείωσε τον πρώτο χρόνο και στις τρεις περιόδους. Ο οδηγός της Red Bull Racing επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην πίστα της Βαρκελώνης, κατακτώντας την τέταρτη pole position για το 2023 και την πρώτη στην καριέρα του σε ισπανικό έδαφος.

Αμέσως μετά τη λήξη των κατατακτηρίων του GP Ισπανίας, ο Max Verstappen τόνισε το πόσο άνετα ένιωθε οδηγώντας την RB18, καθώς σχολίασε την προσπάθειά του.

«Το μονοθέσιο είχε πολύ καλή αίσθηση, οι κατατακτήριες είχαν δυσκολίες στην αρχή, λόγω του καιρού. Μόλις, όμως, άρχισε να γίνεται στεγνό το οδόστρωμα, ειδικότερα στο Q3, το μονοθέσιο ήταν σε ράγες, απολάμβανα την οδήγηση σήμερα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο Ολλανδός έκανε μία αναφορά στο παρελθόν και την πρώτη νίκη στην καριέρα του στη Formula 1 το 2016 στην ίδια πίστα.

«Γενικότερα μου αρέσει όταν βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη, αγαπώ την πίστα και τους θεατές, οι οποίοι απολαμβάνουν τους αγώνες ταχύτητας. Έχω αρκετές ωραίες αναμνήσεις εδώ και ελπίζω πως αύριο (αγώνας) θα προσθέσουμε άλλη μία».

Ο Max Verstappen προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες σε Μαϊάμι και Μονακό και θα επιχειρήσει να κάνει το 3/3 στο Circuit de Barcelona-Catalunya. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ηγείται της βαθμολογίας στους οδηγούς, έχοντας διαφορά 39 πόντων από τον teammate του, Sergio Perez.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles