spot_img

Leclerc: «Ήμουν σίγουρος πως θα αποκλειστώ στο Q1»

Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του GP Ισπανίας, ο Charles Leclerc προσπαθεί να εντοπίσει το λόγο για τον οποίο προήλθε ο αποκλεισμός του από το Q1.

Η μεγαλύτερη έκπληξη των κατατακτηρίων του GP Ισπανίας ήταν αρνητική και αφορούσε τον οδηγό της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc. Ο Μονεγάσκος από την pole position το 2022 στην πίστα της Βαρκελώνης βρέθηκε στη φετινή μάχη με τα χρονόμετρα εκτός από το Q1, με τον ίδιο να αναφέρει στην ενδοεπικοινωνία έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω μέρος. 

Ο Charles Leclerc ήταν φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχαν για τον ίδιο οι κατατακτήριες, σχολιάζοντας μετά τη λήξη της περιόδου.

«Ήμουν τελείως σίγουρος πως ήμουν εκτός συνέχειας, για να είμαι ειλικρινής, μετά την αίσθηση που είχα στη διάρκεια του Q1. Νομίζω πως κάτι δε λειτουργεί καλά στο μονοθέσιο, θα πρέπει να το ελέγξουμε απόψε. Θα είμαι, ωστόσο, έκπληκτος, εάν διαπιστώσουμε πως το μονοθέσιο είναι εντάξει. Οι αριστερές στροφές ήταν, για εμένα, καταστροφικές, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρω ισορροπία. Συνεπώς, θα ελέγξουμε για να κατανοήσουμε τι πήγε στραβά, ώστε να έχω ένα αξιοπρεπές μονοθέσιο, όπως το πρωί (Σάββατο)».

Συνεχίζοντας, ο Μονεγάσκος εξήγησε πως στις ελεύθερες δοκιμές το Σάββατο το πρωί δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την SF-23.

«Η αίσθηση που είχα το πρωί ήταν πραγματικά καλή. Για κάποιο λόγο, όμως, υπήρχε κάτι περίεργο στη συνέχεια (κατατακτήριες)».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο οδηγός της Scuderia Ferrari απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει λειτουργήσει κάτι λάθος με τις αναβαθμίσεις της ιταλικής ομάδας για το GP Ισπανίας.

«Δεν έχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις, τις είχα και χθες (FP2) και τα πάντα ήταν μια χαρά. Συνεπώς, κάτι άλλο συνέβη σε αυτή τη διαδικασία (κατατακτήριες) και πρέπει να κατανοήσουμε τι ήταν αυτό».

Ο Charles Leclerc αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στο GP Ισπανίας, εκκινώντας από τη 19η θέση. Ο Μονεγάσκος έχει ως καλύτερο αποτέλεσμα την 4η θέση στην πίστα της Βαρκελώνης σε 5 αγώνες, ενώ στον περσινό αγώνα εγκατέλειψε όντας επικεφαλής του αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles