spot_img

Vettel: «Έμαθα πολλά από τις δυσκολίες του 2020»

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Vettel, χαρακτήρισε το 2020 μια αρκετά παραγωγική σεζόν, παρά το απογοητευτικό της αποτέλεσμα.

Η περασμένη αγωνιστική σεζόν αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια γκρίζα σελίδα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ιστορία της Scuderia Ferrari. Η χαμηλή απόδοση του μονοθεσίου και η ταραχώδης συνεργασία του με την ομάδα είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μερικές από τις χειρότερες εμφανίσεις του. Παρ’ όλα αυτά, χαρακτήρισε την καριέρα του στη Ferrari ως μια πικρόγλυκη εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα

Δεν μετανιώνω για κάτι, αν αναλογιστώ την περασμένη σεζόν. Σίγουρα έγιναν πολλά λάθη και είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αυτή η ομάδα όμως με δίδαξε πολλά, μου έδωσε ακόμα περισσότερα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και αυτό είναι κάτι που ξεπερνάει τους τίτλους και τις νίκες. Όπως λέει και ένα παλιό γερμανικό ρητό, καθετί στην ζωή το συναντάς δυο φορές, οπότε μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανασκόπηση του 2020, σούπερ καλεσμένους και το F1 Quiz.

Με το κεφάλι ψηλά όμως δείχνει να υποδέχεται ο Vettel τη νέα σεζόν, στην οποία θα αγωνιστεί με την επίσημα ανανεωμένη ομάδα της Aston Martin. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλα όσα αποκόμισε την προηγούμενη χρονιά.

Ήταν σίγουρα μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά βλέποντας την γενικότερη εικόνα είχα την ευκαιρία να δουλέψω πάνω σε πράγματα που θα χρειαστώ στην συνέχεια. Έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και το μέλλον μου, εντός και εκτός πίστας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί θα είναι ένα καινούριο κεφάλαιο και μια φρέσκια αρχή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον μεγάλο τελικό για το ελληνικό Πρωτάθλημα, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles