spot_img

Vettel: «Hamilton, o καλύτερος της εποχής μας»

Ο Sebastian Vettel είχε μετά από πολύ καιρό έναν εξαιρετικό αγώνα, ενώ συνεχάρη τον Lewis Hamilton για το 7ο Πρωτάθλημα του.

Ο Γερμανός έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση, κερδίζοντας πολλές θέσεις στον πρώτο γύρο. Στο βρεγμένο οδόστρωμα είχε πολύ καλό ρυθμό και βρισκόταν σε θέσεις βάθρου από νωρίς. Η στρατηγική του δεν τον βοήθησε έχοντας και ένα αργό pit-stop. O Charles Leclerc τον προσπέρασε, αλλά στο τελευταίο γύρο έκανε το λάθος που έφερε τον Γερμανό στο βάθρο.

Διαβάστε επίσης: GP Τουρκίας Race: Υπόκλιση στον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσε στον Hamilton να τον συγχαρεί για το 7ο Πρωτάθλημα, αποκαλύπτοντας τι του είπε. Επιπλέον, μίλησε για τα κατορθώματα του Βρετανού και το τι σημαίνει για την F1.

Πήγα προς τον Lewis μετά τον αγώνα. Του είπα πως τον βλέπουμε να γράφει ιστορία. Τα επιτεύγματά του θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα. Και δεν έχει τελειώσει με το να σπάει τα ρεκόρ. Πρέπει να τον συγχαρείς γι’ αυτό. Ο αγώνας σήμερα έδειξε γιατί ο Hamilton είναι ο καλύτερος της εποχής μας. Για εμένα συναισθηματικά, ο Michael θα είναι για πάντα ο καλύτερος. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Lewis είναι ο καλύτερος με τα όσα έχει καταφέρει. Ισοφάρισε τα Πρωταθλήματα, έχει πάρει περισσότερες νίκες και pole position. Έχει κάνει τα πάντα. Σήμερα ήταν η απόδειξη για τον Hamilton. Δεν ήταν αγώνας που έπρεπε να κερδίσει αλλά και πάλι τον κέρδισε. Κατάφερε και πάλι να κάνει κάτι εντυπωσιακό και γι’ αυτό αξίζει όσα έχει καταφέρει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα του και το γεγονός πως επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στο βάθρο.

Σήμερα ήταν ένας διαφορετικός αγώνας. Είναι ωραίο που έχουμε και πάλι καλά αποτελέσματα μετά από καιρό. Σκοράραμε τους περισσότερους βαθμούς όταν ο Binotto δεν ήταν εδώ. Μάλλον πρέπει να τον αφήνουμε πιο συχνά σπίτι. Όχι όχι, δεν το πιστεύω αυτό. Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Charles. Είναι εκνευρισμένος, αλλά θα του πω πως είναι σχετικό. Έχει πολλά βάθρα ακόμα να πάρει στο μέλλον. Είναι καλό παιδί. Πολλές φορές βλέπω εμένα στο πρόσωπο του. Είναι νέος και πολύ γρήγορος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την Formula 1 στο youtube.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles