spot_img

Το μήνυμα του Hamilton μετά τη κατάκτηση του Τίτλου

Ο Lewis Hamilton ήταν συγκινημένος μετά και την κατάκτηση του 7ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Στο GP Τουρκίας είδαμε ακόμα μια εκπληκτική προσπάθεια από τον Βρετανό οδηγό της Mercedes. Οδηγώντας εξαιρετικά έκανε έναν τέλειο αγώνα, φτάνοντας σε ακόμα μία νίκη. Παράλληλα κατέκτησε και το 7ο Πρωτάθλημα στη καριέρα του, ισοφαρίζοντας τον Michael Schumacher.

Διαβάστε επίσης: GP Τουρκίας Race: Υπόκλιση στον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Στο γύρο επιστροφής στο parc ferme ήταν συγκινημένος και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο. Παράλληλα μίλησε και για το ταξίδι του και τα όνειρά του.

Μπορεί να το λέω συχνά πως είναι πέρα από τα τρελά μου όνειρα, αλλά πάντα μυστικά ονειρευόμουν να φτάσω τόσο ψηλά. Αλλά έμοιαζε πάντα τραβηγμένο. Θυμάμαι να βλέπω τον Michael να κερδίζει τα Πρωταθλήματα και όλοι μας κάνουμε τη καλύτερη δουλειά που μπορούμε. Το να πάρεις ένα, δύο, τρία είναι πολύ δύσκολο. Επτά είναι κάτι ονειρεμένο. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που παρακολουθούν, να το δουν αυτό. Μην ακούτε κανέναν που σας λέει ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε κάτι. Ονειρευτείτε το αδύνατο. Αν το πιστεύετε, μπορείτε. Πρέπει να δουλέψετε γι’ αυτό, να το κυνηγήσετε και να μην τα παρατήσετε ποτέ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του και στα επιτεύγματα των τελευταίων ετών. Επιπλέον τόνισε πως η Mercedes έχει πολλή δουλειά ακόμα να κάνει στο μέλλον.

Είμαι τόσο περήφανος για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Σήμερα με εμπιστεύθηκαν και όλα ήρθαν με βάση την εμπειρία. Όταν δουλεύεις με μια τέτοια ομάδα και έχετε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε μαζί να κάνουμε. Νιώθω σαν να έχω μόλις ξεκινήσει. Είναι περίεργο. Νιώθω σωματικά τέλεια και ψυχολογικά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Μπορεί ως γενική εικόνα να φαίνεται διαφορετικά, αλλά για τους αθλητές είναι το ίδιο. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση που δεν ήξερα πως θα την περάσω. Με τη βοήθεια ατόμων δίπλα μου, της ομάδας μου και της Team LH, κατάφερα να μείνω συγκεντρωμένος. Ελπίζω σε ένα καλύτερο 2021 και θα ήθελα πολύ να μείνω. Πιστεύω πως έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Μόλις ξεκινήσαμε. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε  χώρες που πηγαίνουμε και να τους παροτρύνουμε να αλλάξουν. Όχι σε 10 χρόνια, αλλά τώρα. Θέλω να βοηθήσω την Formula 1 και την Mercedes σε αυτό το ταξίδι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton ισοφάρισε τον Schumacher στα 7 Πρωταθλήματα και για ακόμα μια φορά το κατέκτησε με 3 αγώνες να απομένουν στη σεζόν.

Ακούστε τη μοναδική εκπομπή για την F1 στην Ελλάδα, “Slipstream”, στο κανάλι μας στο youtube. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles