spot_img

Vettel: «Μάλλον αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ»

Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση της Ferrari στη Monza, ο Sebastian Vettel δήλωσε πως δεν υπάρχει εύκολη “διέξοδος” από την κακή κατάσταση της ομάδας.

Το Ιταλικό Grand Prix επιφύλασσε ένα άκρως άδοξο και πρόωρο τέλος για τα κόκκινα μονοθέσια. Ο Sebastian Vettel εγκατέλειψε με αστοχία στο σύστημα πέδησης και ο Charles Leclerc συγκρούστηκε πολύ άσχημα με τις μπαριέρες, στην έξοδο της Parabolica.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Με την ιταλική ομάδα να ταξιδεύει στη Monza ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα, ύστερα από άλλη μια κάτω του μετρίου επίδοση στο Βέλγιο, η διπλή εγκατάλειψη δυσκολεύει πλέον το έργο των δύο οδηγών ακόμα περισσότερο.

Ο Sebastian Vettel δήλωσε:

Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος στη ζωή και νομίζω πως βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση, επειδή μάλλον αυτήν αξίζουμε. Όλη η ομάδα υποφέρει, μαζί της κι εγώ. Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο και σίγουρα υπάρχει εξήγηση για το ότι είμαστε αργοί, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για τους πάντες. Βρισκόμαστε εδώ όμως τώρα και οφείλουμε να προσπαθήσουμε τα πάντα, ώστε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια. Έχουμε ακόμη πολλούς αγώνες μπροστά μας, επομένως πρέπει να βρούμε και να κατανοήσουμε πολλά πράγματα ακόμη. Υπάρχει πολλή δουλειά που μας περιμένει και χρειάζεται να μείνουμε επικεντρωμένοι σε αυτήν. Αν μπορούσα να επιλέξω, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να βρίσκομαι στην πίστα μέσα στο μονοθέσιό μου, κι όχι στο γκαράζ. Κάποιες φορές όμως δεν είναι θέμα επιλογής, πρέπει να αποδεχθείς αυτά που έχεις. Αυτή τη στιγμή έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, έστω κι αν είναι δύσκολο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles