spot_img

Gasly: «Νιώθω έτοιμος αν με καλέσει ξανά η Red Bull»

Ο Pierre Gasly αισθάνεται “έτοιμος” να επιστρέψει στην Red Bull, σε περίπτωση που αυτή επιθυμήσει να τον επαναφέρει στο οδηγικό δυναμικό της.

Η ανεπανάληπτη νίκη του Γάλλου στο Ιταλικό GPr σημειώθηκε μόλις 13 μήνες μετά την υποβάθμισή του στην Toro Rosso, μετά από μόλις 12 αγώνες στην μεγάλη ομάδα μέσα στο 2019. Αποτέλεσε επίσης το δεύτερο βάθρο στην καριέρα του στην F1, μετά την δεύτερη θέση που πέτυχε πέρυσι στο GP Βραζιλίας.

Αυτή η εντυπωσιακή επίδοση έρχεται σε απόλυτη αντιδιαστολή με αυτήν του Alexander Albon, ο οποίος τον αντικατέστησε πέρυσι στην Red Bull. Ο Gasly βρίσκεται πλέον μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τον Ταϊλανδό στη βαθμολογία οδηγών.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η ομάδα της Red Bull ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Albon, με τον Gasly ωστόσο, μετά την παρθενική του νίκη, να δηλώνει έτοιμος για μια ενδεχόμενη επιστροφή.

Η νίκη του στη Monza ήταν η δεύτερη στην ιστορία της ομάδας από τη Faenza, με την πρώτη να σημειώνεται στην ίδια πίστα, το 2008, από τον Sebastian Vettel. Ο Gasly εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την AlphaTauri και πλέον κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας του, δηλώνοντας πως η καλή αγωνιστική του φόρμα τον τελευταίο καιρό έπρεπε με κάποιον τρόπο να ανταμειφθεί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πιστεύω πως είμαι έτοιμος [να επιστρέψω στη Red Bull], αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από μένα. Το μόνο που έκανα από τότε που με πήγαν πίσω στην Toro Rosso ήταν να “βάλω το κεφάλι κάτω” και να δείξω τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση που έχουμε επιδείξει τον τελευταίο καιρό. Και δεν μιλάω μόνο για την Βραζιλία πέρυσι αλλά γενικά, ήμασταν πολύ δυνατοί σε πολλές περιπτώσεις. Από τότε είχαμε αρκετές καλές περιόδους κατατακτήριων δοκιμών, αλλά και αγώνες. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να κερδίσω με αυτήν την ομάδα, δεδομένου ότι έχουν περάσει πολλοί γρήγοροι οδηγοί από αυτήν τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι τα σερί καλών αποτελεσμάτων πρέπει να ανταμείβονται, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορώ να σκεφτώ καλύτερα μιαν άλλη στιγμή. Τώρα απλά θέλω να απολαύσω την στιγμή, γιατί είναι η πρώτη φορά που κέρδισα στην F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles